Nektek mi a problémátok azzal, hogy Mészáros Lőrinc egyre több cége egyre több embernek ad munkát, megélhetést, ezáltal egyre nagyobb mértékben hozzájárul a gazdaság erősödéséhez, ami végső soron a ti életeteket is jobbá teszi?
"Gondolom, ezeket a cégeket nem ő hozta létre a semmiből, csak megvette. Tehát előtte is adtak munkát az embereknek, max. többet fizettek a dolgozóknak. Most, hogy egy kézben vannak hasonló profillal, simán leszoríthatja a munkabéreket."
Gondolod, gondolod... Ne gondold, hanem nézz utána a dolgoknak. Semmit se tudsz biztosan, csak puffogtatod a hülyeséget, amit valahol olvastál, hallottál.
Ténylegesen bizonyítani tudod, hogy Mészáros Lőrinc cégei levitték a dolgozók bérét? Mutasd a bizonyítékot.
" Így van, amíg egy-egy cég önállóan lehet többet fizetett és több embert foglalkoztatott, addíg ő lehet elbocsájt embereket és csökkenti a fizetéseket mert mondjuk összeolvasztja a két céget vagy a működésüket összehangolja. Bocsánat nem ő, mert s*gg hülye lehet hozzá."
Hol a bizonyíték?
"Ez is bértroll... Ilyen hülye egyedül senki nen lehet, csak segítséggel vagy utasításra."
Ja, bértroll vagyok, mert nem fogadom el a légből kapott baromságaitokat, hanem tények felsorakoztatásával próbálok vitatkozni, nem légből kapott hülyeségek puffogtatásával.
"Mi lenne akkor, ha ezeket a cégeket mondjuk Gyurcsány egyik legjobb barátja vásárolta volna fel tízmilliárdokért?"
Semmi nem lenne, engem egyáltalán nem zavarna. Gyurcsánynak most is van valamilyen tégla vagy csempe gyára, ami egy csomó embernek ad munkát. Én egyáltalán nem sajnálom Gyurcsánytól a pénzt, amíg arra használja, hogy embernek adjon munkát. Senkitől nem sajnálom.
Úgy csinálsz, mintha Mészáros cégei csak úgy ingyen kapná a pénzeket az államtól, és cserébe nem végezne el semmilyen munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!