Orbán Viktor bejelentette a nyilvánvalót?
a józan észt és a racionalitást támogatom
de te ennek híján vagy, szóval nyomatékosan megkérlek, hogy #maraggyotthon és #mereggyélmeg
Köszönöm "stadion".
Értékelem az eltorzult szemléletedet.
Támogatod..de CSAK támogatod.
Nem pedig használod.
:)
#22 Karigeri csak ne hozzon semmilyen döntést
mondjuk ahelyett, hogy a Normafánál kiránduló fiatalokat bäsztatja, inkább a Pesti úti dógokra kellettvolna odafigyelni, mert jelenleg erősen fogyó eszköz a 65 év feletti arrafelé...
Én konkrét kijárási tilalmat vártam, annyira húzta-halasztotta.
Annak örülök, hogy csak hosszabbítva lett, de több rendőr kellene, hogy a barmokat, akik ilyenkor kirajzanak, megbüntessék.
Több polgármester már tett korlátozó intézkedéseket. A bejelentéssel gyakorlatilag legalizálta ezeket és az elkövetkezőket.
A korábbi korlátozott kijárási tilalom szombaton lejárt volna. Három lehetőség volt:
-vagy feloldódnak a korábbi korlátozások,
-vagy tovább szigorítanak,
-vagy meghosszabbítják a jelenleg még érvényben lévőket.
Nagyon bíztam ez utóbbiban -esetleg minimális szigorítással az ellenőrzés tekintetében.
- Két hét után ma délelőtt voltam kint először vásárolni -72 éves vagyok- a többség idős volt, de jónéhány 40-50 év körüli férfit is láttam (a dohányboltban az egyik szerintem 30 se volt).
Na de jó... Eddig azzal volt tele a gyakori,hogy miért van ez a maradj otthon kampány,fel van fujva ez az egész,úgy kellene csinálnunk mint a svédek,minek ezek az intézkedesek,ez egyenlő az influenzával.
*Orbán bejelenti,hogy hosszabítanak a korlátozáson:"mit kepzel magáról,miért nem szigorít,Húsvet utánra már mindenki fertőzött lesz,tönkreteszi az országot,stb."
Erre inkább hagy ne mondjak semmit.
Én azt mondom,hogy akinek van egy csöppnyi esze és van szeme,az eddig is betartotta a szabályokat es most sem fog elindulni kirándulgatni.
Aki hülye és még mindig ott tart,hogy ez egy influenzával egyenlő éa csak meg akarnak rémíteni,az meg eddig is leszarta a szabályokat es most sem lesz másképp.Ha nincs azerencséje kezdheti a hetet az intenzív osztályon,ha meg szerencsés folytatja tovább normál kerékvágásban az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!