Fidesz hívek! Mennyire fontos számotokra a fidesz?
Figyelt kérdés
Milyen szerepet tölt be az életetekben? Mi a fontosabb számotokra, a család vagy a fidesz?2020. ápr. 8. 23:43
1/8 anonim válasza:
Az egészségem számomra nagyon fontos, így az ingyen krumplit részesítem előnyben és azt a mennyei mannát amihez Orbán Viktor juttat
2/8 anonim válasza:
Mivel maga Orbán is elmondta párszor, hogy a társadalom legalapvetőbb szövete a család, azt hiszem, a kérdésed komolytalanságára rá is világítottam.
3/8 anonim válasza:
És mi a fontosabb a számotokra Isten tanítása, vagy Orbán/Fidesz tanítása (pártpropaganda)?
5/8 anonim válasza:
Sokat le tudok nyúlni pályázati projektekkel (építőipar). Ezt a Fideszem most még elég jól tűri és benne is vagyunk rendesen de ha más lesz kormányon akkor az leszek és velük csinálom mint azelőtt. Szóval így működik ez kedves barátom. Hogy Fidesz hívő vagyok? Ja, most még de lehet hogy nem sokáig ahogy változik a helyzet.
6/8 anonim válasza:
Az ötös jól leírta, a többségük mindig az aktuális hatalomhoz dörgölőzik.
7/8 anonim válasza:
Nekem úgy hiányzik, mint lágy szar az öltönyzsebből.
8/8 anonim válasza:
Nekünk a fidesz a fontosabb és ölni tudnánk érte!
Hajrá Mihály bácsi!
Hajrá Lölő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!