Ti nem idegeskedtek rajta, hogy Ausztriában 700-900 ezer forintokat kapnak most ingyen, nekünk magyaroknak meg semmi se jut?
Osztrák ismerősöm szerint egyes szektorok 80 % bértámogatást kapnak az államtól. De más szektorok -pl. kisvállalkozó fia- csak 600 eurot, ami osztrák viszonylatban nagyon csekély.
Kérdeztem, hogy honnan van az államnak erre pénze. Azt mondta: Ausztria gazdag ország és kapott támogqtást az EU-tól.
Kérdező, engem is felidegesített pedig nem szoktam magamat politikán felhúzni. FŐleg azután álltam döbbent arcal a történtek előtt miután elolvastam ezt az összesítőt: [link]
Itt az összes EU ország támogatása van összefoglalva, ki mit tesz. Lehet összehasonlítani a magyarral és ez alapján megítélni a kormányunkat!
Egyébként számomra az a hihetetlen hogy az ellenzék még mindig ezen a 13. havi nyugdíjon csámcsog, közben ami valóban vérlázító az az hogy nálunk csak a részmunkaidősöknek fog támogatás jutni. Az is a bér 70%-a maximum 214.130 Ft-os teljes keresetig. Tehát ha kimaxolod a rendszert akkor 74.945 Ft-ot dob a kormány a fizudra ami így 182.010 Ft lesz. Állítólag a legtöbben viszont nem fogják kimaxolni, a legtöbb ember 64.000 Ft-t fog kapni és ÁLLÍTÓLAG EZ 1 millió munkavállalót fog érinteni a kormány szerint.
Nincs rá pénz= media agymosás
Magyarok butak nem olyan okosok mint a többi orszag = media agymosás
Mi csak kicsi gyenge orszag vagyunk=media agymosas
Nem tudjuk megcsinalni = kishituseg.
"miért csak a magyaroknak szar minden?" Ezen a kijelentésen egy kicsit gondolkoznék,pláne ebben a helyzetben:)
Attól,hogy te még ezen idegeskedsz és irigykedsz a másikra,nem lesz reggelre az ajtód előtt az x százezer forint.
Kérdező eü-s vagy most jelenleg? Mert ha nem,akkor szerintem maradj csendbe. Nem kell messzire menned,és láthatod menyit dolgoznak most. szerinted a munkájukkal ér fel bármennyi pénz? szerintem nem,és nekik arra sincs idejük,hogy ilyenek hőbörögjenek?
Beteg vagy? Ha nem,tedd össze a kezed és érezd magad szerencsésnek,hogy most ez a legnagyobb a bajod.
Nem ismerlek,nem tudom milyen helyzetben vagy. De ha ilyen kérdéseket írsz ki gyakorira,akkor gondolom,hogy neked sincsenek eget rengető problémáid. Ha ennyire rossz szerinted magyarnak lenni/itt élni,akkor szerintem már kint lennél külföldön,és kapnád a pénzed. mit érne,ha esetleg elkaptad volna a vírust,esetleg munkanélküli lennél és a családod nem lenne ott veled? Sokra mennél azzal a pénzzel biztos...
A linkedhez:
Hogy a többi orszában mennyi az igazság, nem tudom.
Osztrák ismerősömmel telefonon beszéltem. Egyes szektorokban 80 % bértámogatást nyújt az állam. Más szektorokban csak 600 eurot, ami Ausztriában nagyon kevés.
A kérdésre, hogy miből, azt mondta: Ausztria gazdag, s kapott az EU-tól támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!