Sok ellenzékinek hogyhogy nem esett még le a tantusz, hogy mostanában azért nincsenek tüntetések, mert 2010 előtt a jobboldaliak tüntettek?
Ad1 Tudom, te meg vagy annyira hülye, hogy el is ismered.
Ad2 Egy takony proli vagy, csak rosszkor születtél, 100 éve Kun Béla csapatában még lehettél volna valaki.
#2 "Mondjuk szerintem az pozitívuma a "baloldali" tüntetéseknek, hogy nincsenek gyújtogatások vagy hasonló, mint 2006-ban."
Vicces hogy ilyen rövid az emlékezeted - vagy direkt hazudsz? Az tény hogy a legtöbb "ellenzéki" tüntizés kudarcba fulladt résztvevők híján, de attól még voltak igen súlyos atrocitások.
Elfajultak a dolgok: petárdákkal dobálják a tüntetők az ország karácsonyfáját, a szánkó már ég!
2018. dec 13. 20:51
Rongáltak és gyújtogattak a tüntetők Budapest utcáin – képek a szerdai tüntetésről
Több millió forintos kárt okoztak Budapesten a demonstrálók, akik először múlt héten vonultak utcára az ellenzéki politikusok felhívására. A Kossuth téren szobrokat, padokat, az Országházat és a karácsonyi kivilágítást is megrongálták. A tüntetők az MTVA-székházat sem kímélték.
DK-s, túrórudika1-nek:
Ismét beültél a hintába! XD
"Ad1 Tudom, te meg vagy annyira hülye, hogy el is ismered."
Mit is ismertem el?
Semmit. Megállapítást tettem, konkrétum nélkül.
"Ad 2"-re adott válaszod pedig híven tükrözi a szellemi színvonalad. Ha nincs mit mondanod, mocskolódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!