Akik kritizaljak Orban Viktor es a fidesz koronavirus politikajat megis mit varnak? Mi lenne nekik a megfelelo dontes hogy elegedettek legyenenek?
Mondjuk a magyar emberek is kapjanak védőmaszkokat, kezdetnek ez is elég lenne. Cseheknél például ez van.
De mi mit csinálunk ez helyett? Macedóniának küldünk védőfelszerelést
Hogy teszteljenek és az igazat mondják el a betegszámokról/halálesetekről. Ne olyan adatokat közöljenek, amiket ők akarnak.
Ha Te otthon koronavírusos vagy és melletted még 3 ember él a lakásban azt a 3 embert nem fogják letesztelni, hanem 2 hétig nem mehetnek el, de utána már mehetnek függetlenül attól, hogy Te 2 hét után is beteg vagy.
Ha 40 fokos lázad van már 3 napja akkor sem jönnek ki tesztelni (volt már rá példa).
Ezen kell változtatni és rendben lesz.
1. Nem hetekkel a vírus betörése után kellett volna elkezdeni a védekezést, hanem jóval előbb -> sokan még most is élnének azok közül, akik a vírus miatt haltak meg
2. Idejében kellett volna maszkokat, kesztyűket, orvosi védőruhákat rendelni, már akkor, amikor Európában megjelent a vírus
3. Talán nem kellett volna az egészségügyi beszállítókkal a 80-20%-os huzavonát játszani, és akkor talán a beszállítók tudtak volna védőeszközöket szállítani ( [link] )
4. Eleve nem szabadott volna hagyni, hogy ekkora adósságba verjék magukat a kórházak
Összességében azt lehet mondani, a kormány intézkedései megkésettek és nem hatékonyak. Sokkal korábban, hatékonyabb intézkedésekkel a halálesetek többségét meg lehetett volna előzni.
Ezt úgy hívják, barátom, hogy magyar kultúra, amit a Fidesz már 10 éve keményen propagál.
"Én vagyok a keminy leginy, én majd asztat megmondom, hogy mi legyen! Mi van, nem teccik? Szájbarúglak, megfekszel! Széjjelütöm a brüsszeleket meg a migráncslypsyket, én tekerem a legkeminyebben asztat a hurkatőtőt, nekem a vírusgeco sem árthat semmit, mer' nem vagyok én punci, még a kamion is lepattan rólam, hö!"
Nem a 24-ik órában kellett volna elkezdeni cselekedni.
Nem csak most kell pánikszerűen költeni az egészségügyre, veszélyhelyzetben. Még februárban is ment a vita a kórházak adósságáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!