Az ellenzék komoly hasznot húzott a koronavírusból?
"Az autó sem megy benzin nélkül CSAK A LEJTŐN LEFELÉ!!!"
Lölő cégei még a beletolt milliókkal se mennek. Ne úgy akarjunk már magyar gazdaságot építeni, hogy Orbánt pénzeljük, csak más adja a nevét hozzá, hogy ne szerepeljen ez Orbán vagyonnyilatkozatában.
"Bennetek az a legszomorúbb, hogy ti veletek elhitették hogy ezrek kerülnek majd utcára. Igen talán Gyurcsányék idejében, a svájci frankos kölcsönök idejében talán ez így volt. De aki munkaerőpiacon akar maradni az ott is fog maradni. És dolgozni fog még kesvesebb pénzért is."
Milyen munkaerőpiacon? :D Nincs már olyan, hogy munkaerőpiac. Mielőtt beütött volna idehaza ennyire a vírus akkor végeztem el munkaügyis raktáros + targoncás tanfolyamot. Azóta konkrétan nem találok munkát, mert sehova nem vesznek fel. Mindenhol megmondták a vírus miatt nem vesznek fel senkit, mert azt se tudják, hogy életben marad-e a cég.
"Mikor vonja le kamu Geri a fizetését?"
Mert szerinted Kari Geri fizetése a legnagyobb probléma az országnak? Mikor azt Budapest fizeti és nem a teljes ország? Te tényleg olyan hülye vagy már, hogy Mészi hozzád képest matematikus.
"Kamu Gery is emelte a fizetését"
Te ökör. :D Nem a polgármester dönt a fizetéséről, hanem a testület, amibe a képviselők is beletartoznak. :D
"Lölő cégei még a beletolt milliókkal se mennek. Ne úgy akarjunk már magyar gazdaságot építeni, hogy Orbánt pénzeljük, csak más adja a nevét hozzá, hogy ne szerepeljen ez Orbán vagyonnyilatkozatában."
Lelő cégei is beleszamítottak abba a bruttó GDP fejlődésbe ami az EU-ban a legmagasabb volt.
"Milyen munkaerőpiacon? :D Nincs már olyan, hogy munkaerőpiac. Mielőtt beütött volna idehaza ennyire a vírus akkor végeztem el munkaügyis raktáros + targoncás tanfolyamot. Azóta konkrétan nem találok munkát, mert sehova nem vesznek fel. Mindenhol megmondták a vírus miatt nem vesznek fel senkit, mert azt se tudják, hogy életben marad-e a cég."
Akkor ez nem volt annyira a vírus előtt.
"Te ökör. :D Nem a polgármester dönt a fizetéséről, hanem a testület, amibe a képviselők is beletartoznak. :D"
Tájékozatlan vagy. Kamu Gery mikor hatalomra került első dolga volt megemelni a fizetését, a főpolgármester helyettesek számát és a fizetésüket.
"Vagyis azért nesze semmi fogd meg jól, ha jó értem, mert nálatok ezt nem így csinálják? Lehet hogy tőbb száz másik helyen igen, és az is lehet hogy ha most a cégnek nem kell állni, akkor fogják csinálni! Úgy beszélsz erről, mintha nem is létezne, csak mert te nem így tapasztalod a munkahelyeden."
Nem, én home officeban vagyok 8 órában. Csak tudod én veled ellentétben másokra is gondolok nem csak magamra. Ember, tényleg gondolj már bele hogy hány emberről tudsz a környezetedben aki 4 vagy 6 órában dolgozik? Ugye hogy sokkal több a 8 órás.
Mindegy, látom rosszabb vagy mint egy fanatikus hívő, válaszra sem vagy érdemes a többi témában mert nem értelmezed amit írnak neked. Csak szerettem volna tisztázni, hogy én nem magamból indulok ki.
"Lelő cégei is beleszamítottak abba a bruttó GDP fejlődésbe ami az EU-ban a legmagasabb volt."
Alapból a béka feneke alól persze, hogy látványos a fejlődés. A másik, hogy az Lölő és nem Lelő. Harmadik, hogy Lölő cégei akkor termeltek ki valamit, ha megnyerettek vele minden közbeszerzést.
"Akkor ez nem volt annyira a vírus előtt."
Te tényleg buta vagy.
"Tájékozatlan vagy. Kamu Gery mikor hatalomra került első dolga volt megemelni a fizetését, a főpolgármester helyettesek számát és a fizetésüket."
A testület tagjainak a fizetését a testület dönti el te ökör. :D Azt kell legelsőnek megszavazniuk, addig nem működhetnek.
"Kamu Gery mikor hatalomra került első dolga volt megemelni a fizetését, "
Mármint a Fidesznek? Hiszen a polgármesteri fizetéseket törvénybe van meghátározva, amit az Országgyűlés módosíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!