Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól értekmeztem ezt a "történe...

Jól értekmeztem ezt a "történelmi" gigaszuper gazdasági mentőcsomagot?

Figyelt kérdés

1. Lehet hasznos, de inkább káros, mert most mindenki részmunkidőben fog dolgozni, természetesen kevesebb pénzért, csak hogy a munkáltató ingyen pénzhez jusson.

Szerinted, hány munkáltató fog nemet mondani rá, hogy a bérek nagyrészét ne kelljen fizetni? :D Jobb helyeken, azért borítékba majd kipótolják remélhetőleg. Üdv a részmunkaidősök országában.

2. 450 milliárd a haveroknak, "beruházásokra".

3. Nincs értelme vele foglalkozni, semmi konkrétum. Szépen hangzik.

4. Válallatok eladósodnak, de még a bajból kihúzhat párat, nem teljesen hülyeség, kérdés megint, hogy azok kapják-e majd akik tényleg rászorulnak?

5. Család- és nyugdíjasvédelem? Család lemaradt. Nem kapnak semmi. Nyugdíjasok sem. Csak jövőre, meg utána... Miért csak akkor? Ja választás lesz, majd.

Egy átlag ember mit fog érezni ebből? Részmunkidőre átlesz rakva. Aki meg elveszette a munkáját és 0 a bevétele, kap 3 hónapig álláskeresési járadékot, ami bejelentéstől függően egy vicc. Fizesd belőle a 150-s albérletet és még egyél, tartsd el a családot... 80000-ből., ha lesz nekik annyi :D

2020. ápr. 6. 18:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Nehéz időket élünk, de láthatják, egyetlen magyar sincs egyedül."

Akinek 0 Ft a bevétele és aki hajléktalan lesz vagy éhezik biztos így érzi.

Értem, hogy nem tudnak ezzel a helyzettel mit kezdeni, de, akkor ne mondjuk ilyeneket.

Álljon ki mint a Erzsébet a britteknél, mondja, ki, hogy sz*r a helyzet, 2-ik világháború óta nem volt ilyen rossz, sok szomorűság várható.

Vagy mint amerikába, megmondták a következő héten sokan meg fognak halni... Nem tudunk mit kezdeni a helyzettel, egyik ország sem volt erre felkészülve.

2020. ápr. 6. 18:39
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

"Akinek 0 Ft a bevétele és aki hajléktalan lesz vagy éhezik biztos így érzi."

Tapasztalatom hogy aki a munkaerőpiacon akár maradni az akár kevés pénzért is minden munkát bevállal csak hogy ne legyen hajléktalan. A munkakeresési járadék pedig rendelkezésre áll.

2020. ápr. 6. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Az embereknek erőre van szüksége, nem panikolásra. Nem arra hogy még jobban borzolják a kedélyeket.
2020. ápr. 6. 18:44
 14/15 mindentudó99 ***** válasza:
Kérdező neked teljesen mindegy mit mond semmi se lenne jó. Idén nem kell hitelt törleszteni szerintem ez elég nagy segítség a családoknak.
2020. ápr. 6. 19:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok:

Mit beszéltek a 13. havi nyugdíjról?

Nem megy a szöveg-értés?

A "13. hónapra" hivatkozással kapnak 1 HETI nyugdíjat.

Tényleg ennyire ostoba mindenki?

Esetleg süket?

2020. ápr. 6. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!