Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett divat az, hogy...

Miért lett divat az, hogy fikázzák az emberek azt az országot, ahol élnek?

Figyelt kérdés
Most konkrétan Magyarországra gondolok. Félre értés ne legyen, én szeretem a humort, viszont vannak dolgok, amikkel talán nem kéne viccelni. Pár napja egy ismerősöm a trianoni békediktátumról szóló "humoros" bejegyzést készített Facebookra, amire jó pár tetsziket is kapott sajnos. Amit nem értek, hogy ha a holokausztból nem lehet viccet csinálni meg az egyéb olyan történésekből sem, ahol emberek milliói haltak meg vagy milliók élete ment tönkre, akkor a magyarság tragédiájáról miért lehet. Nem megbüntetni akarnám az ilyeneket bár pl a Himnusz gyalázás úgy tudom büntetendő, meg gondolatrendőrséget sem játszanék mint egy bizonyos népcsoport, de nem értem miért jött divatba hogy fikázunk mindent, ami magyar vagy viccet csinálunk belőle. Ez régen is így volt?
2020. ápr. 6. 15:38
1 2
 11/16 Béla211 ***** válasza:
74%
Amúgy vannak házakon kint magyar
2020. ápr. 6. 16:14
 12/16 Béla211 ***** válasza:
49%

Zászló és kocsikon sokszor van nagy Magyarország matricát.

De még senkit nem hallottam hogy ezért beszolt volna valaki nekik.

De fordít va már mondták hogy nem vagyok magyar még haza áruló vagyok komcsi mert április elején nem hordtam a kokárdát.

2020. ápr. 6. 16:21
 13/16 anonim ***** válasza:
3%
a trianonkárosult turbómagyarokat jogosan teszik nevetség tárgyává, aki ennyi idő után sem képes túllépni évszázados, megváltoztathatatlan dolgokon, azt én sem tudom hova tenni.
2020. ápr. 6. 16:29
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

Így tudja kiventilálni magából, ha valamitól félsz, ha valami ne üssön meg, vagy félig megütött; a humor tart fent mint hajó, az elsüllyedéstől. Engem a spöcle dala érintett meg puccini Lucano Pavarotti soha, de ez "nessun dorma" (senki se aludjon)

Paul Potts

Szóval csináltam egy videot, ahol egy macska énekli, így tudtam nevetni ezen, egyébként magába csavart ez a dal.

2020. ápr. 6. 16:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért az átlag életszínvonal az USA-ban picit más mint MO-n. Nem mellesleg általában az életszínvonallal arányos az is, hogy mennyire szeretik az adott országot az emberek ahol élnek. Harmadrészt meg 2020 van, mindenki oda megy kb ahova akar, olyan nyelvet tanul amilyet szeretne, nincs abba a helyzetbe kényszeríteni, hogy jajj szeretni kell mert itt élsz.
2020. ápr. 7. 02:44
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

A Fidesz kormányzása előtt a különböző szélsőjobbos elemek, utána pedig a fidesz maga nagyon sokat tett azért hogy a hazaszeretet eszméjét a sárga földig lerohassza. Nem beszélve az utóbbi időkben egyre bővülő ősmagyar spiri-ezo, konteóhívő szaktákról. Ezek mind "ha nem velünk vagy akkor ellenünk" alapon gondolkodnak. Az értelmes józan gondolkodású ember pedig nyilván nem akar asszimilálódni ezzel a csőcselékkel. Azért lett divat, mert manapság a "nagy magyar hazafiasságot" egy rakás alul művelt, mentális épségében megkérdőjelezhető félnótás bohóc reprezentálja.

Nem beszélve arról, hogy mit szeressenek ebben az országban, ahol becsületes dolgozóként éppen csak elvegetálni lehet...

2020. ápr. 7. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!