A magyar állampapír most brutál bukó lett az embereknek akik vették?
"Az infláció rövid távon nem lesz magasabb, sőt a visszaeső kereslet miatt alacsonyabb is lehet"
Ezt nem tudom mire alapozod. Az előző válság idején is 4-6% között mozgott az infláció évekig.
#14 Meglepő, de igaza van.
A devizaválság alatt csökkent az infláció - még ha nem is jelentősen, és ingadozással.
2007:8,0%; 2008: 6,1%; 2009: 4,2%; 2010:4,9%; 2011:39% és 2012-re emelkedett meg ismét 5,7%-ra, amikor kezdett magához térni a gazdaság és ismét volt némi pénze az embereknek.
"Fél éve vettem 7 millió Ft értékben eurót még 310 Ft-ért. Most visszaváltottam, nyertem kb. 600 ezret. Csak szólok!"
Gazdasagi luzer vagy! :) Most nyertel 600ezret, amikor szart sem er a forint? :) Gratulalok.
17-hez hozzatennem:
Valojaban vesztettel, mert ha most abbol a 600ezerbol ujra Eurot vennel, nem kapnad vissza az alap penzedet, hiszen a vetel/eladas kulonbozetet buktad.
Akkor nyertel volna, ha uzleteltel volna egy magyar ceggel euroban, hiszen akkor realizalodott volna a myereseged.
Igy csak kivetted a penzed egy jo befektetesbol es meg orulsz is, hogy buktal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!