DK szavazók! Gyurcsány Ferencnek ezzel a kijelentésével is egyetértetek?
DK szavazók azzal is egyetértenének ha azt mondaná Gyurcsány a fű kék az ég meg zöld..
Aki átlátja a politikát (és nincs pénz vagy másbeli érdekeltsége Gyurcsány támogatásában) az messziről elkerüli a DK-t.
Nem tudom én ezeken már csak röhögni tudok :D szerintem Fletó a magyar politika legnagyobb stand up-osa, ez az ember maga a két lábon járó paródia. Komolyan senki se veszi max 50 IQ alatti emberek, viszont röhögni jó rajta :D Remélem még sokáig velünk marad, addig is nosztalgiázok egy kicsit:
Nem.
Nem értek egyet, mert tudom hogy hazudik.
Ezt pedig azért teszi amiért O1G is hazudik ugyanilyen kérdésekben. Azért, hogy megossza az ellenfelet.
Helyes.
#2 "Aki szemfülesebb az többszöri megnézésre észreveheti, hogy ez a felvétel nem is Magyarországon készült. Mármint a menekültekről."
melyik felvétel? Mert amit a kérdező belinkelt azon jól láthatóan ott van a magyar határt jelző tábla a nemzeti színekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!