Miért nem kapnak rendkívüli segélyt a járvány miatt elbocsájtott emberek?
"Munkanélküli segély csak 3 hónapig jár, utána csak 22.000.- Ft álláskeresési járadék."
Tehát még legalább másfél hónap van például eldönteni, hogy meghosszabbítják-e a munkanélkülit.
Nem értem a problémát. Én is voltam már munkanélküli. 3 hónapig kapsz álláskeresésit. Azt mondom, ha már mondjuk fél éve munkanélküli lennél a járvány miatt, akkor érthető lenne a felháborodásod. De ha márciusban azonnali hatállyal felmondtak neked és regisztráltál munkanélkülinek, akkor kb holnap már utal is a munkaügyi központ. Ha meg még felmondási időd volt, akkor mostanában kapod meg a márciusi fizudat. Aztán nyár közepéig kaphatsz az államtól pénzt. Mit szeretnél még?
(de futárnak, pékségbe eladónak stbstb most is el lehet ám menni dolgozni, nem kötelező a segélyt várni, csak szólok)
3 hónapig van munkanélküli segély. Ha az letelik, még tart a járvány, és nem találsz állást, akkor majd jön a hosszabbítás.
A következőkben van esélyed:
Posta, kereskedelem, mezőgazdaság, rendőrség, sereg.
mert a nemzetvezetőd kipcsak
akarom mondani, lop csak
Azért mert a kormánynak ez volt a célja, hogy minél több ember veszítse el az állását és vonják meg tőlük a fizetést. Ezzel is több lóvét tehetnek zsebre a Fideszes bűntársak. Mészárosnak ez egy kiváló alkalom, hogy nagy lépést tegyen a vikág leggazdagabb embere cím megszerzéséért, és egy kiváló alkalom arra, hogy egy nagy lépést tegyünk Európa legcsóróbb országa cím elnyerésére.
Maximum az előbbi eset nem fog napvilágra hozódni mivel túlságosan feltűnő lenne, hogy a világ leggazdagabb embere Európa legcsóróbb országából származó politikus.
Míg az elit elit, ez attól félek így marad
Szívére veszi terhünk, gondunk.
Vállára venni nem bolond...
József Attila, Vígasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!