Miért kell jelenleg akár egy forintot is adni olyan pártoknak mint pl. : a kétfarkú kutyapárt?
A Kétfarkú Kutyapárt a támogatásból ilyeneket csinál: [link]
Szerintem ez sokkal hasznosabb, mint pl: a plakátozás.
#6 Valóban baromi fontos!
Ránéztem Szegedre és a megvalósult projekt egy kutyát (mint a párt logója) tartó festményt volt..
"Kiállítások szervezése Szegedre és egyet Bp-re). Én megfesteném a képeket es utána közösen kitalalnak mi legyen a bemutatásuk formája, hol állitsuk ki, hogy legyen elárverezve. A bevételt az MKKP költheti el."
400 milliárd Ft Mészáros Lölő magánvagyonába.
Fideszesek: -
Pár millió forint kötelező párttámogatas valóban megvalósult közösségi projektekre:
Fideszesek: addtzjgewehjokbgfewaqgjmngteegffferetheee!!!!!!!!
Aztán amikor egy viccpárt egy viccel lealáz mindenkit akkor azért néhányan elgondolkodnak egy pillanatra, hogy most akkor melyik is a viccpárt? :D
A kétfarkú kutyapárt posztja március 16-án:
"Az Operatív Törzs hozza meg a legfontosabb döntéseket. Szakértelmük, előrelátásuk kétségbevonhatatlan -- rájuk van bízva egy ország helytállása a válság idején.
A sajtótájékoztatón EGYETLEN mikrofont adnak körbe az újságíróknak, amit mindenki megfogdos, akaratlanul is beleköp."
Na mi történt ezután a sajtótájékoztatóval? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!