Nem szanalmas ez a boomer mentalitas, hogy meg atmenetileg se kapjanak valami segitseget a munkanelkuliek?
boomer , untermensch hozzaallas .
"jajj mibol fogod fizetni " .
mikozben valahogy borkaira , meg a c tipusu polgarokra elment csilliardok (ami folyamatos jelenseg,) azok valahogy nem szamitanak .
valojaban itt csak arrol van szo, hogy ugy tunik sok magyarnak a masik magyar a farkasa . sajnos .
Mit szólnál, ha 3 hónapig kaphatnád a bruttód 60%-át?
Álláskeresésinek hívják, örülök, hogy segíthettem.
Vagy mit szeretnél, komolyan kérdezem? Mindenkinek adjanak alanyi jogon havi 100 ezret? A minimálbéresek tömegével mondanának fel, mert hülyék lennének dolgozni, ha munka nélkül is közel annyit kaphatnak.
Majd a földesurak kapnak néhány százmilliárdocskát, a jobbágyok meg oldják meg valahogy maguknak.
Ez Magyarországon teljesen normális és az emberek 90%-a szerint helyénvaló eljárás.
@2
kapjanak hosszabb ideig munkanelkuli segelyt , de legalabb vagy havi 50k atmenetit , hogy ehen azert ne haljanak .
az abszurdum az a hazugsag , hogy erre nincs penz . de van , csak iszonyat mennyiseg van ellopva meg elherdalva .
minnel tovabb tart ez a virus pszichozis , annal nagyobb valsag lesz , meg annel tobb allastalan .
"Mit szólnál, ha 3 hónapig kaphatnád a bruttód 60%-át?
Álláskeresésinek hívják, örülök, hogy segíthettem."
Ez mondjuk nem teljesen igaz, hiszen függ a munkaviszony hosszától illetve a bruttó jövedelemtől, de nem lesz magasabb, mint 127 500, szóval ez csak abban az egy esetben lesz igaz, ha a bruttó fizetésed 212 500 forint volt.
Szerintem válságos időszakban módosítani kellene a gyakorlaton.
3 hónapos munkanélküli segély nagyon kevés.Hosszabbítani kellene.
Illetve, lazítani a feltételeken.
Mondjuk, valaki pincérként végzett és 2 éve dolgozik csak,a korona miatt elveszíti a munkáját, akkor ő nem kap semmit az államtólé.
Itt Kelet Magyarországon tele van az újság állásajánlatokkal. Van állás van munka aki akar tud dolgozni. Az szerintem sokkal gázabb amikor az életerős 20-40 korosztály (akikre a járvány abszolút nem veszélyes ha nincs mellette más betegsége) hisztizik a virus miatt segélyért kunyerál és a veszélyeztetett rétegtől pl öregektől, más betegektől akarja elvonni a pénzt akik valóban rászorulnának.
Most is kapsz munkanélküli segélyt, 3 hónap alatt lazán lehet találni egy csomó állást, aki ennyi idő alatt nem talál az hazudik.
"az ingyen pénzosztását"
Miért lenne ingyen pénz, az amiért éveken át vonták a járulékot a bruttó béremből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!