Mi a véleményetek arról, hogy a liberális sajtó azzal vigasztalódik a kedvező hazai járvány statisztikák miatt, hogy sokkal több a lappangó fertőzött?
Tehát, hogy felesleges a statisztikai adatokat elemezgetni mert ahhoz a teljes lakosságot meg kellene szűrni.
Ámbátor a nyugati államokban sem szűrték meg a teljes lakosságot így összehasonlítási alapot bizonyossággal ad.
"Miért szurkolna az "ellenzéki" annak, hogy több halott legyen. A leghülyébb ellenzéki is tudja, hogy a vírus nem válogat.
Nem beszélve arról, hogy amelyik ellenzéki már nagyon hülye, az fideszes!"
Nem azt mondtam hogy minden ellenzéki a több halottnak szurkol hanem azt hogy ismerek ilyet, nem is egyet. Gondolj csak bele a vírus az idősekre veszélyes, ez a réteg 90%-ban fidesz szavazó, jól jár vele az ellenzék ha minél több meghal? Igen. Ha nagyon sok halott lesz belebukhat a Fidesz? Igen. Ennyi, ezek szimpla tények.
Egy átlag 20-30 éves meg nem fél a vírustól mert kb teljesen veszélytelen ránézve, viszont néhányan annyian kormány gyűlölők hogy még ilyen ár se drága nekik. Jah és mégmielőtt mondanád se fidesz szimpatizáns nem vagyok, se idős nem vagyok.
OK
De a halottak száma jelezné ha jelentősen magasabb lenne a fertőzöttek száma.
A halottak száma átlagosan 3% körül van. Nálunk 4%. De tekintettel az esetek alacsony számára ez simán lehet hibahatáron belül vagy esetleg van olyan 200 fertőzött akit más országokban megszűrtek volna de nálunk meg nem.
Nagyságrendi vagy túl nagy eltérés még ebben az esetben sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!