Mit képzelnek magukról a Fideszes politikusok, hogy védett madarak kilövésére is adnának jogot, most, hogy övék a felhatalmazás?
Most találtam a neten, teljesen le vagyok döbbenve.
Eddigi 65 évem alatt nagyon sok beteg és sötét dolgot éltem már át, de ilyet, hogy mondvacsinált indokkal kilőjenek védett madarakat, még nem.
Miféle elborult, beteg, sötét agy kell ehhez?
"Igen, hircsarda.hu, mi ebben olyan jelentős?"
Ha nem tűnt volna fel nagy betűkkel oda van írva:
ÁLHÍRPORTÁL!
Tudod, hogy ez mit jelent, vagy magyarázzuk el részletese?
És mindez olyan hírek között, minthogy Áder János aláírt a Real Madridhoz, illetve hogy discová alakítják át az Országházat :D
Arról nem is beszélve hogy a konkrét cikk listájának minden pontja is mekkora baromság. Mondd, hogy nem vetted tényleg komolyan!
Jó most már látom. De lássuk be, lehet, hogy ez az álhir, valahol az elkövetkező napok igazsága lesz.
Az ember pedig nem lehet képben az internet minden oldalával kapcsolatban.
Elnézést, én alig egy éve vagyok aktiv felhasználó, nem látom át a dolgok müködését úgy.
"Igen, hircsarda.hu, mi ebben olyan jelentős?"
Álhír oldal, a logó alatt oda is van írva...😂😂😉
Tipikus ellenzékiek ezt is bevették, mint az dzsinijós minimálbért..😂Vicc..
Most kérdezd meg ezek után valóban a Fidesz a rossz, vagy ti ti vagytok túl naivak hogy az álhíreket beveszitek.
#Vicc #eszemmegàll #wtf #😂 #ezvan
"Az ember pedig nem lehet képben az internet minden oldalával kapcsolatban.
Elnézést, én alig egy éve vagyok aktiv felhasználó, nem látom át a dolgok müködését úgy."
Így terjed a pletyka, a sok 1bites meg így járkál szavazni, hogy nem is tekinti àt az alap részleteket. 🙃🤫🤤🤤🤤
Az internetes híreket érdemes fenntartásokkal kezelni. Mivel komoly pénzek vannak az egyes weboldalakon elhelyezett reklámokban, azok pedig nézettség alapján fizetnek, sajnos sokan ezt pofátlanul kihasználják. Például így, hogy olyan kamuhíreket találnak ki, vagy a valós híreket is úgy kiforgatják, hogy azzal direkt felháborítsák az embereket, mert minél többen háborodnak fel miatta, annál jobban terjed a hír, annál többen kattintanak rájuk, vagyis annál több lesz nekik a bevétel.
Szóval, csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!