Aki most diktatúrát kiált a felhatalmazási törvénnyel kapcsolatban, vette a fáradságot hogy akár elolvassa is azt?
Figyelt kérdés
pl. az Országgyűlés bármikor visszavonhatja az, indoklás nélkül.2020. ápr. 2. 08:11
11/16 anonim válasza:
Amúgy milyen érdekes, hogy az Alkotmánybíróság tud ülésezni elektronikus kommunikációs eszközzel. Az Országgyűlés valamiért képtelen.
12/16 anonim válasza:
#11 Már lett benyújtva törvényjavaslat, hogy az országgyűlés is folytathassa így a munkáját a járvány idejére. Csak épp ellenzéki nyújtotta be, vajon a Fidesz megszavazza?
13/16 anonim válasza:
Emiatt tart ott az ország ahol. Az euró árfolyama csúcsot döntött 369 volt, több európai politikus tiltakozott a törvény ellen és a befektetők menekülnek az országból, mert nem tudják, hogy mi lesz.
14/16 anonim válasza:
# 12
Én tudom, március 27-én lett benyújtva, pontosan ez a furcsa. Persze megy majd a duma meg köntörfalazás.
15/16 anonim válasza:
""Az országgyűlés 2/3 Orbán embere. " igen ez a választások miatt van így."
Az, hogy a fidesznek 2/3-a van, az a választások miatt van, de az meg, hogy ezáltal kb. önellenőrzésre alacsonyodik le az egész fékek és ellensúlyok rendszere, az egy joghézag. Kötöszködés nélkül, nem tudom, hogy értjük e egymást ezügyben.
16/16 anonim válasza:
Az ég világon nem változott semmi. Ugyanúgy puha diktatúra van egy maffiózó állammal az élen, mint előtte. Nem változik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!