Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Index most már kamu sztorik...

Az Index most már kamu sztorikkal szórja a netet, ha más nincs?

Figyelt kérdés

[link]

Jó öreg abcúg ötlet.

Hozz le hírként valamit, amit semmivel nem tudsz alátámasztani.

Kitalált karakterek és történetek:D

Ez ám az újságírás:D

2020. ápr. 1. 22:53
1 2 3 4
 21/37 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Kérdező, úgy gondolom, hogy én nem tettem célzást a te elmeállapotodra! Így ha megkérhetlek, te se tegyél ilyet velem kapcsolatban...

Nem szeretnék lemenni erre szintre, mert azért van az a határ...nálam legalábbis...

Még egyszer megkérdezem...

Azt állítod, hogy kamu az Index-en lehozott cikk, amit egy fertőzött elmondása alapján írtak! Neked milyen "bizonyíték", információ lenne meggyőző? Megtudod mondani?

2020. ápr. 2. 10:45
 22/37 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Nekik kellene hiteles forrást mutatni kezdésnek, hogy én meg tudjam cáfolni, mert ez másképp nem megy."

Te mennyivel vagy hitelesebb, mint Luca? Semmivel...

Melelsleg hol van az "éles szemed", amikor a fidesz körüli mutyikat kellene észrevenned? Akkor "bölcsen" becsukod?

2020. ápr. 2. 10:55
 23/37 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Néhány kedves és mosolyogató pillanat a kormánypárti, igazi újságírást bemutató oldalak életéből:

"Hiába hallgatták ki az Origo főszerkesztőjét, mert állította, fogalma sincs, ki írta lapjába az ominózus cikket és ki szerkesztette"

Kérdező, mi erről a véleményed? Csak szimplán és egyszerűen a véleményedre vagyok kíváncsi...:-)

Az Origo ezúttal a Momentum képviselője ellen vesztett pert: Még tavaly nyáron a kormányközeli lap az őszi önkormányzati választásokhoz közeledve azt állította cikkében, hogy az ellenzéki párt elnökségi tagja

molesztált valakit.

Helyreigazítás-cunami söpört végig a kormánysajtón: Megduplázódott egy év alatt a kormánypárti sajtóban a helyreigazítások száma. A kormányközeli orgánumok által elvesztett 109 helyreigazítási perrel szemben alig néhányszor vesztettek bíróságon a kormánytól független médiumok.

2020. ápr. 2. 11:08
 24/37 A kérdező kommentje:

Hol írtam olyat, hogy az Origo stílusát kedvelem?

De ha már választani kell, ők legalább nem adják elő magukat.

2020. ápr. 2. 11:10
 25/37 A kérdező kommentje:

"Te mennyivel vagy hitelesebb, mint Luca? Semmivel..."

Hát mivel a semmit nem lehet se szorozni, se osztani.:D

2020. ápr. 2. 11:13
 26/37 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Kérdező, úgy látom elkerülte egy kérdés a figyelmedet...

Milyen információ, adat tenné számodra hitelessé az Index cikkét?

Nem bonyolult kérdés...azt hiszem...

2020. ápr. 2. 11:25
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

"Milyen információ, adat tenné számodra hitelessé az Index cikkét?"

Az a baj, hogy nem tudod elfogadni, hogy nem rendelkezel kellő intelligenciával, hogy felfogd a kérdést és az adott válaszokat.

Ezért nem is nagyon válaszolok neked, mert pocsék.

De azért megteszem:

Talán, ha egy hatóság is alátámasztaná:)

Vagy épp Luca névvel vállalná, mert így mindenki azt mond, amit akar.

Ennyi erővel az Index azt is lehozhatná egy cikkben, hogy Árpád meg Rezső meg Hozé Armando látta a Jetit.

Fiam, ez így kevés, csak nem bírod felfogni, mert ahogy már írtam, nem rendelkezel semmi olyan ismerettel, ami kicsit is segítene megérteni, hogy működik az újságírás.

A leggázabb, hogy észre se veszed magad.

2020. ápr. 2. 11:38
 28/37 Micimacko67 ***** válasza:
100%

27-es, te ki vagy?

Esetleg a kérdező magyar hangja?

2020. ápr. 2. 11:41
 29/37 anonim ***** válasza:
#27: Bár értem, hova szeretnél kilyukadni, nyilvánvaló, hogy senki nem fogja vállalni a nevét ekkora nyilvánosság előtt, ha olyan érzékeny témákról van szó, mint az egészségügyi állapota. Ugyanígy egy hatóság sem fog alátámasztani számára kellemetlen híreket.
2020. ápr. 2. 11:44
 30/37 anonim ***** válasza:

A kérdező vagyok egy másik profilról.

Látom nagyon fáj a pofáraesés:D

2020. ápr. 2. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!