Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért pipa mindenki azért...

Miért pipa mindenki azért hogy a forint gyenge?

Figyelt kérdés
Annak hogy a forint gyenge abszolút semmi hátránya nincs. Ez egy értelmetlen harc a kormánnyal szemben. A gyenge forintnak sok előnye van. Például mert olcsóbbak a hitelek, hitelre pedig mindenhol szükség van. A devizahitelesek akiket az erősen tartott forint kergetett bele a devizahitelbe, azoknak is kellenek az alacsony kamatok. Ha a forint értéke csökken akkor más valuták értéke nől. Az uniós támogatásokat euróba kapjuk, így azoknak az értéke sokkal nagyobb mintha erős forint lenne. A turizmusra is jó hatással van ezek miatt az alacsonyan tartott forint, így a külföldi turistáknak olcsóbb Magyarországra jönni/Magyarországon nyaralni.

2020. ápr. 1. 17:07
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
Ti csak egyszerűen Orbán fóbiasok vagytok. Az ország egyik részének tetszik hogy fejlődik az ország, az ország másik végének nem. Mert 10 éve egy intézkedést sem voltak hajlandóak elfogadni.
2020. ápr. 2. 10:08
 52/59 anonim ***** válasza:
42%
#51: Te vagy az, aki állandóan felemlegeti Orbánt, a többiek csak a gazdasági problémákról beszéltek.
2020. ápr. 2. 10:29
 53/59 A kérdező kommentje:
Még orbanról. Kapcsolódik hozzá.
2020. ápr. 2. 11:46
 54/59 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik, hogy Orbánról van szó, akkor miért hozod szóba?
2020. ápr. 2. 11:46
 55/59 anonim ***** válasza:
40%

Most oldaltól függetlenül: szükség van azokra is, akik a problémákat is megmondják. Persze, értelmesen, nem vakon vagdalkozva.

Akkor van a baj, amikor nem hallgatnak azokra sem, akiknek problémája van.

Szerintem az még rosszabb, amikor valakik 10 méterrel a föld felett lebegve mindig azt mondják, hogy minden csuda jó.

10 millióan (valahol 9 és 10 között) ülünk egy nagy hajóban, aminek a neve Magyarország és mindenkinek számítania kellene. Jobbra menjünk? Vagy balra? Ne kormányozzuk a hajót középirányba és akkor kicsit mindenkinek kedvezünk, de az esetleges hátrányokból is mindenki kevésbé részesül? (A jobbra és a balra között nem a politikai irányzatokat értem, hanem a kompromisszumot az emberek és a kormány között.)

2020. ápr. 2. 11:47
 56/59 A kérdező kommentje:
Sosem gondoltam hogy minden jó. De igyekszem optimistán nézni a dolgokat. Szerintem ez még mindig jobb mint az pesszimizmus. Az Orbán fóbia, az elégedetlenkedés. Nem igaz hogy 10 éve semmivel nem értettek egyet. Én nem mindennel értek egyet de ahhoz is optimistán állok hozzá.. például hogy még mindig nincs pénz a beígért egyéni nyugdíj számlákra...
2020. ápr. 2. 13:13
 57/59 A kérdező kommentje:
Még azzal sem hogy Gyurcsányékat nem dikták még börtönbe.
2020. ápr. 2. 13:14
 58/59 anonim ***** válasza:

#55, szép gondolatok.

De, ha valóság is érdekel, nézd meg az Záverc, Idea és Médián felméréseit.

2020. ápr. 2. 13:26
 59/59 anonim ***** válasza:

Kérdező, igazad van, nem süllyedünk.

https://www.youtube.com/watch?v=Qxy7ByWp27U

2020. ápr. 2. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!