Kedves FIDESZ "hívők! Meg tudnátok magyarázni?
A március 30.-i döntés óta íródnak folyamatosan olyan törvénymódosítások a kormánypárt képviselőinek részéről,amiknek NINCSEN ÖSSZEFÜGGÉSE a veszélyhelyzet kezelésével.
Pl.:
Bányászati tevékenységekről,
nemzetgazdaságilag kiemelt beruházások megvalósításával kapcsolatban...
EZEK UGYE NEM tartoznak a rendeleti kormányzás hatálya alá?
EZEKET UGYE NEM iktatják be?
Ahha...Csakhogy az LENNE AZ ELSŐ PRIORITÁS NEM???
MIÉRT NINCSEN erről szóló ilyen gyorsan beadott javaslat???
Szemezgetve:
Az egyházak szociális és gyermekvédelmi ellátások terén betöltött szerepének megerősítéséről
A Budapest-Belgrád vasútvonal újjáépítési beruházás magyarországi szakaszának fejlesztéséről, kivitelezéséről és finanszírozásáról .
A Széchenyi István Egyetemért Alapítványról, a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány és a Széchenyi István Egyetem részére történő vagyonjuttatásról.
A Soproni Egyetemért Alapítványról, a Soproni Egyetemért Alapítvány és a Soproni Egyetem részére történő vagyonjuttatásról.
A Neumann János Egyetemért Alapítványról, a Neumann János Egyetemért Alapítvány és a Neumann János Egyetem részére történő vagyonjuttatásról .
Az Universitas Miskolcinensis Alapítványról, az Universitas Miskolcinensis Alapítvány és a Miskolci Egyetem részére történő vagyonjuttatásról.
ISMÉT megkérdezem,
EZEK UGYE NEM kerülnek elfogadásra?
Ha igen,akkor összeül a vitára a parlament?
Ennyit arról, hogy nem élnek vissza a rájuk ruházott jogokkal. Ezt szajkózta itt a sok béríronc egy hete.
Nesze neked, egy napot sem tudtak várni... :)
Hát...ja.
Az ilyen témákban kiderül a hozzászólásokból,hogy a GY.K.nagy "tudós" kormányseggnyalók bizony csak trollok.
"Nem számíthatok részükről értelmes válaszra."
Mondjuk ezen a téren pont nem változott semmi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!