Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van rá esély hogy Kásler...

Van rá esély hogy Kásler Miniszter Úr elérjen valamit azért hogy legyen megoldás a fogászati ellátás hiányosságaira? Tudom a vírus miatt kétélű fegyver most a fogászat viszont megoldás jó lenne rá.

Figyelt kérdés

Én pl. hiába járok egy jó rendelőbe sajnos bezártak. Az időpontok lemondva. Tudom hogy oda vissza fertőzhet mindenki mindenkit viszont több hónapon keresztül nem lehet fájdalommal élni.

Azt is elfogadom hogy nem tömnek viszont olyan orvost is alig lelek aki legalább kihúzza a fogat.

Amúgy akik nem igénytelenek a fogukra és van állásuk azoknak komoly kiadás lehet majd pótolni a most elhulló de még menthető fogakat.

Lehet velem van a baj de a nagy politizálásban nem vesszük észre hogy komoly problémák vannak az alapellátásban.

Ez pedig pártállástól függetlenül mindenkit érint.

2020. márc. 31. 22:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt kihúzatod azért kérdezd meg hogy ha már amúgy is kezelni kell, akkor nem lehetne-e megmenteni a fogadat. A fogorvosnak akkor már mindegy hogy mit csinál a fogaddal, a rendelet csak azért szűkíti a lehetőségeket, hogy pl. én ne most menjek kicseréltetni a régi tömésemet, meg a gyerekemnek ne most akarjak fogszabályzót - ahogy terveztük egyébként. Veszteni nem vesztesz azzal ha megkérdezed. Amúgy mielőbbi jobbulást, sajnos tapasztalatból tudom milyen a fogfájás. nekem mázlim volt, február végére lettek megcsinálva a fogaim éppen.
2020. ápr. 1. 09:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Káslertől semmit nem lehet "elvárni".

Én el tudnám képzelni pl., hogy 2 hét hatósági karantén vállalása után lehessen orvoshoz menni; az is jobb lenne, mint ez a nagy semmi.

2020. ápr. 1. 10:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Ehhez képest a teszt egyszerűbb, még aznap kész és nem kevésbé bizonyos, mint a karantén (van 27 nap lappangás is!)
2020. ápr. 1. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!