Fideszesek ti elhisztek mindent amit a Fidesz-propagandában hallotok, olvastok vagy néha azért szoktatok kételkedni az elhangzottakban?
Tehát arra célzol, hogy nincs koronavírus? Az m1-en hallottam elsőnek róla...tudhattam volna, hogy hazugság...
Orbán azt is mondta, hogy nem ússzuk meg olcsón a vírust, mert hatással van a világra és ez minket is érint...ez is hazugság volt akkor.
A stadionokat nem kajáltam be, hogy hasznosak lennének. De azt sem, hogy az egészségügy rendben van. Azt sem hiszem el, hogy pl Borosdban vagy Szabolcsban javul a közbiztonság.
Egyébként poén, hogy az ellenzéket sokkal többet kapom hazugságokon.
Ez tetszik.
Ami jót MOND(!) :)
Nem tesz,nem tapasztaljuk de mondja...Ez elég.
Egy lájkot küldök neked! :)
"Ellenzékiek, ti elhisztek mindent amit az ellenzéki-propagandában hallotok, olvastok vagy néha azért szoktatok kételkedni az elhangzottakban?"
Én is feltehetném a fenti kérdést, de annyira snassz lenne.
Én, mint "fideszes" mindkét médiából tájékozódom és leginkább a vitaműsorokat szeretem, ahol ütköznek az érvek. Míg az ATV-ben az összes(!) vitaműsort megszüntették (Hírvita, Csatt!, stb.) és csak a ballib váleményműsorok maradtak, addig az állítólagos propaganda médiában (Hír Tv) három vitaműsor is rendszeresen fut (Szabadfogás, Csörte, Plusz-mínusz), ahol jobb-, és baloldali vendégeket egyenlő számban hívnak meg. (A koronavírus miatti rendkívüli műsorrendben ezek most érthető okokból szünetelnek, de az ATV-n még "békeidőben" sincsenek ilyenek.)
Lehet lennének...ha a meghívott jobboldali eszmét képviselők ,és személyek elfogadnák a meghívásokat a műsoraikba.Persze mostanság már Varga Mihály is volt szíves elmenni az ATV-be mert "MI az összefogást, közös küzdelmet hirdetjük!"
Ja...Phajjjj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!