Kijárási korlátozás alatt, én pl. hajnali 2-3 órakor sétálhatok egyedül a Margitszigeten? Vagy felmehetek a Várhoz?
Jó-jó,megértettem, hogy kimehetek gyalogolni a Margitszigetre és bárhova 0-24h-ig. Ez stimmel.
De, akkor is miért kell kiírni ilyen marhaságot, hogy: Mindenki csak alapos indokkal hagyja el az otthonát. ?!
Egyébként itt is 1 szó nem stimmel, érthetetlen. Nem mindegy, hogy: Hagyja vagy Hagyhatja! Ha hagyhatját írtak volna, akkor ez rendelet, kötelezvény lenne!
De, nem ezt írták, hanem: Hagyja-t. Ez egy "lótúró" két okból is.
Az egyiket már leírtam az előző hozzászólásomban, hogy nem a lakás elhagyás a lényeg, hanem az emberekkel való érintkezést kell kerülni, bárhol vagyunk is.
Viszont, ha azt írták volna: Hagyhatja, ez már keményebb érthetőbb szó lenne. (lehet épp ez lenne a kijárási tilalom).Tudom, így most ez csak korlátozás.
De, mint már kiírtam előzőleg is, hogy semmi értelme a megfogalmazásnak, hogy: Csak alapos indokkal hagyjuk el otthonunkat!
Ja és még valami! Mi ez a korlátozás? Mit akar korlátozni?
Korlátozni akarja a lakásom elhagyását?
Könyörgöm! Nem azt kell korlátozni! Hanem a többi emberrel való kontaktot! A személyes érintkezéseket!
Kérdező, nem érzed, h mindenki szembejön az autópályán???
Egy két analfabéta kivételével azonnal felfogták az emberek!!
Amúgy egy jogszabályt minden esetben jogi szaknyelven fogalmaznak meg, nem ovis szájbarágással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!