Közös költségre is vonatkozik a moratórium?
"Olyan gyorsan és követhetetlenül jönnek ki a rendeletek"
Nincs ebben semmi követhetetlen, csak egyesek agya lassabban és nehezebben tudja feldolgozni az inputot.
közös költség nem hitel... (Néha bele keverik pl. felújítás, szigetelés esetén, ami érték nővelő és bérlet esetén, nem a bérlőt, hanem a tulajdonost kéne hogy terheljen...)
Tehát ha nem fizeted akkor gyűlik és később, kamatosan fizetheted meg.
A hitelek esetén van kedvezmény, bár én szkeptikus vagyok, hogy ez nem -e fogja hátrányosan érinteni az embereket, azon túl hogy később lesz a lejárt.
#6 "bár én szkeptikus vagyok, hogy ez nem -e fogja hátrányosan érinteni az embereket, azon túl hogy később lesz a lejárt."
Jogos. Ezért kötötték már most ki rendeletileg, hogy január 1-től nem emelkedhetnek a törlesztők, nehogy ezzel trükközzenek majd a bankok. De tényleg az az életszerű, hogy valamivel megpróbálják ezt a veszteségüket majd behajtani az embereken. Akinek most van rá lehetősége az ezért ne is hagyja abba a törlesztést, csak akinek ezen múlik a megélhetése.
Viszont a másik oldalnak, akiknek most nincs állása vagy jövedelme rendese, nekik az a kevésbé rossz ha valami negatívum majd kissé éri őket a halasztott törlesztés miatt - szemben azzal a lehetőséggel, hogy ha a rendelet nem teszi ezt lehetővé és úgy nem tudnak fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!