Mit csinálnak/mivel segítenek jelenleg az ellenzéki politikusok a járvány idején?
Csak annyit látok, hogy Facebook-on 1-2 naponta fröcsögnek egyet a kormányra meg kijelentik, hogy ők jobban csinálnák és béna a kormány, aztán bemennek nemmel szavazni egy fontos törvényre, ezen kívül mivel járulnak hozzá a "védekezéshez" az ellenzéki politikusok?
Ezért járt a milliós fizetés?
Miért, kedves kormányunk tagjai mit csinálnak?
Ha nem fos kormánypropagandát olvasnál, hanem normális lapokat, akkor talán tudnád, hogy
- a Momentum eddig 2,5 millió forintot gyűjtött össze, amiből több ezer maszkot rendeltek elsősorban egészségügyi dolgozóknak (a gyűjtés folytatódik).
- a DK országszerte, a helyi alapszervezetek révén nyújt segítséget a lakosságnak, Debrecenben pl. Varga Zoltán DK-s országgyűlési képviselő segít az időseknek beszerezni a gyógyszereiket, hogy ne kelljen elhagyniuk otthonukat
- a Jobbikos Rig Lajos önkéntes munkát végez a mentőszolgálatnál, ahogy a Momentumos Cseh Katalin is
- az LMP működőképes tableteket, számítógépeket gyűjt és eljuttatja rászoruló gyermekeknek...
És ez csak néhány azok közül, amiket hallottam róluk, ezen kívül országszerte minden alapszervezetnek van valamilyen magánakciója.
"Most nem túl jó példa felhozni a Fideszes minisztereket és Orbán Viktort akik az elmúlt több mint 2 hétben már reggel 6-tól éjszakába nyúlóan dolgoznak a hét HÉT napján. Hétfőtől-vasárnapig. Kb. csak aludni járnak haza pár órát és ennyi."
Észre se vettem, hogy azóta bővült a topik. Mondju hiába lepődöm meg, határozottan nem arról beszéltél, amire visszakérdeztem. Olvasd vissza újra a hozzászólásomat, nem a miniszterekre kérdeztem rá.
"Építsük be a városligetet! “ Na ez aztán qrva fontos ilyen - hogy is mondtad -vészterhes időkben! Kíváncsi vagyok hogy az általd nagyrabecsült főtolvaj mikor adja vissza a felhatalmazást AMIHEZ SEMMI SZÜKSÉG NEM VOLT AZ ELLENZÉKRE! Az ilyen megvezetett birkák miatt mint te, van bajban az pl. egészségügy! Mondom ezt úgy hogy én inkább támogattam mint nem A FELHATALMAZÁST MERT ESZEMBE SEM JUTOTT HOGY EZ A G€¢¡ ENNYIRE ÁTB$$z@A AZ EMBERT ÉS TOVÁBBRA IS A LOPÁST MEG A MUTYIZÁST FOLYTATJA!
Ui. Nem csoda hogy már nem reagálsz hiszen NEM LETT IGAZAD TE BIRKA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!