Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Holnaptól kijárási korlátozás...

Holnaptól kijárási korlátozás lesz, nem túl gyors fél nappal előtte bejelenteni?

Figyelt kérdés
Van egy zárt kertem, holnap akartam lenyírni a füvet, ezt sem tehetem meg?
2020. márc. 27. 08:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Szóval alapos indok a fodrász meg a manikűr meg a kiskutya fsza is. Nagyon nagy korlát. Magyarul minden ugyanaz mint eddig
2020. márc. 27. 08:24
 12/15 anonim ***** válasza:
12%
Ez annyiból szól, hogy kijelöltek dedikált vásárlási időt az időseknek, de valahogy ezt el kellett esni úgy, hogy a nyugdíjasok szavazatát ne bukják be, és a sok tanulatlan prosztó is elhiggye, hogy mi is atom kemény intézkedéseket hozunk a hiszti ellen. Nem hülye ez az Orbán
2020. márc. 27. 08:33
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
És ennek hatására most mindenki megrohamozza majd a boltokat és felülfertőzzük egymást... Létezik ebben a dimenzióban olyan, bármilyen apró, dolog amiben ez a kormány nem teljesen dilettáns?
2020. márc. 27. 08:36
 14/15 anonim ***** válasza:
22%
Abban biztos lehetsz, hogy most az összes agyhalott mint az őrültek úgy rontanak be a boltokba és hisztérikusan megvesznek mindent
2020. márc. 27. 08:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Orbánék pontosan tudják hogy az ország egyik fele csak a címig tud olvasni, aki elolvasta teljesen a rendeletet azoknak a háromnegyede nem tud szöveget értelmezni a maradék ember pedig rendelet meg minden kutyafsza nélkül is tudja hogy hogyan kellene lassítani a virus terjedését.
2020. márc. 27. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!