Miért koldul a 444 az olvasói körében, hogyha egyébként Uj Péter pasaréti villágban lakik?
A pasaréti villa árából kb 3 hónapig sem működne a lap.
Amúgy még mindig sokkal rokonszenvesebb keregetni mint egyszerűen elvenni az adófizetők pénzét és a propagandával önteni ahogy a kormanymedia teszi
de azért 1000 forintos mikroadományokból bőven megy nem?
kb hányszor van meg 1000 forint egy 200 millás villában?
és mennyivel támogatják átlagosan a 444-et?
és miért van az, hogy a kettős mérce (ironic) meg simán működik pár tíz millióból?
Szerintem semmi kivetnivaló nincs benne. Az internet előtt is fizettünk a hírlapokert.
Attól, hogy papírformaban nem jelenik meg, még sok munka van vele. Mivel nem kötelező, csak opció fizetni, nem értem a problémát
Kérdező, ha már ennyire szeretsz mások zsebében turkálni...
Légy szíves mond már meg nekem, hogy nekem miért kell támogatnom a PS-t, a 888-at, a Lokált és a Ripostot?
Az én adómból, amit a kormány fordíthatna értelmesebb célokra is, ezeket az újságnak csak jó indulattal nevezhető valamiket támogatja...
Miért kellene bárkinek a magánvagyonát beleönteni egy olyan cég működésébe, ami nem termel elég bevételt?
Ez volna a legnagyobb ökörség a világon.
Megvan a saját, nem túl kedvező véleményem a 444-ről, de teljesen logikus az, hogy megpróbálja eltartatni ezt a vállalkozást azokkal, akiknek igénye van rá, hogy létezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!