Nem kéne már elrendelni a kijárási tilalmat a 65 év felettiek részére?
Ezzel a képpel mit is akarnál mondani?
Van benne valami.. a vírus sem diszkriminál :)
#21, #22-nek:
Csak azt, ami od van írva, és a következtetést ami levonható belőle.
A dübörgő Magyar egészségügynek köszönhetően a megbetegedések halálozási aránya az EU tagállamokénál több mint kétszer rosszabb, még Ukrajna is lealáz minket, ráadásul az aktuális adat szerint mindössze 226 megbetegedésre vetítve!!!!!!!!!
Tudsz számolni?
Ha ezt az arányt tartjuk a szétbaxott egészségügynek köszönhetően, (ami kizárt, romlani fog) akkor az Budapest lakosságának számát alapul véve 7663 halottat jelent, CSAK BUDAPESTRE VISZONYÍTVA!
Csakhogy én a 18-as azon agymenésére reagáltam, amely célzott gazdasági válságot vizionál egy járvány közepette..
#26, #27-nek:
Kicsit bonyolult a logikám, ezért kifejtem bővebben.
Előre bocsájtom hogy egy széles-látókörű, mindig szélsőségesen objektivitásra törekvő ember vagyok!
A vírustól az öregek hullanak mint a legyek.
Orbán megtiltja a polgármestereknek, hogy kijárási tilalmat rendeljenek el bármilyen formában is, alkotmány-ellenességre hivatkozva.
Müller Cecília felszólítja a lakosságot, hogy aki nem beteg, NE VISEJEN maszkot!
Az én feltételezésem az hogy a nyuggerek számának, és a periférián lévő emberek számának csökkentése a cél. Nekem ez teljesen egyértelmű.
És ha ezt elfogadom, akkor semmi akadályát nem látom #18 észrevételének.
És ez alapján törvényszerűen feltételezni kell gazdasági világválság kirobbantási szándékát... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!