Nem gusztustalan, hogy néhány ember annak drukkol, hogy menjen csődbe az ország, csak hogy akkor hátha a Fidesz is megbukik?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy lehetnek ennyire belebetegedve az orbánfóbiába.2020. márc. 25. 08:47
11/20 anonim válasza:
Én szeretem pedig mindenki megnyugodhat hogy nem lesz megszorítás, nem lesz egyhavi nyugdíj elvétel. Helyette még nagyobb kedvezményeket kapnak a vállalkozások hazaiak és külföldiek egyaránt. Hogy ha lesz is egy kis válság, akkor azt a minimális kis recessziót kijavítják, amely máshol nagyobb, mivel méinidig a mi iparunk produkált bruttó GDP-ben Európában a legtöbbet!
12/20 anonim válasza:
Viktornak csípkedni kéne magát, már mindenki 40-60x pénzt öl bele a gazdaságba. Mi GDP arányosan 0,3%-más meg 20%-t.
Jelenleg a Fidesz töketlenkedése tönkreteszi a gazdaságot.
13/20 anonim válasza:
Én egyetértenék vele, hogy bukjon meg a Fidesz, ha végre valaki tudna mutatni egy jobbat helyette.
14/20 anonim válasza:
most szerintem nem, ellenzékben a fidesz annál inkább, sőt meg is tett mindent annak érdekében, emlékszem miután veszítettek, volt két hetük kifosztani mindent, és utána ellenzékben mindent leszavaztak, ami az ország érdekét szolgálta volna, fideszes önkorik szándékosan túlköltekeztek
15/20 anonim válasza:
#15 Ezt már a múltkor is megpróbáltad bedobni, akkor is megkérdeztem mi volt az amit leszavaztak a válságkezelésben a fideszesek és akkor sem tudtál válaszolni rá. Ezzel szemben én meg bemásoltam neked hogy bizony, megszavaztak akkor sorban több törvénymódosítást is ami a devizaválság kezelését szolgálta.
Nem tudom miért kell mindig hazudni?
16/20 anonim válasza:
De, gusztustalan, de drukkoljanak csak ennek. :) A rosszindulatú emberem megkapják méltó büntetésüket, ne aggódj. Kevés országnak van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint Magyarországnak és kevés országnak van olyan nagyszerű vezetője, mint Orbán Viktor. Ez biztosíték arra, hogy semmi gond nem lesz.
17/20 mindentudó99 válasza:
Vannak ilyen képződmények. Nem számít ha családok ezrei csődbe mennek csak bukjon a kormány végre. Mondjuk elég szánalmas is hogy választáson nem megy a leváltásuk.
18/20 anonim válasza:
Az anélkül csődbe fognak menni a családok. Kivéve a Mészáros és a Tiborcz családot.
20/20 anonim válasza:
Ők a "demokraták", akik a demokrácia nevében, a többség által támogatott vezetőt, bármilyen áron leváltanák. Nem gond, ha nyomor, polgárháború és szenvedés lesz a tevékenységük eredménye, csak a hatalom kell nekik, hiszen ők maguk a demokrácia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!