Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye jövő héten megszavazza a...

Ugye jövő héten megszavazza a Fidesz, amit ma az ellenzék nem?

Figyelt kérdés
2020. márc. 23. 21:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%

Kedves kérdező!

Ez nem egy politikai krízishelyzet. Ez egy egészségügyi krízishelyzet. A kutyát sem érdekli ilyenkor, hogy ki milyen beállítottságú, már bocsánat. Most rohadtul az az időszak van, amikor félre kell tenni a "nézeteinket" és együttműködni. Ehelyett Miniszterelnök Úr külön szeretne dolgozni. Fő az együttműködés, ugye? Szégyen.

2020. márc. 23. 21:43
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
#11 Ez a kormánypártról is ugyanúgy elmondható.
2020. márc. 23. 21:46
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Csak a kormánypárt még billiókat is lop mellé.
2020. márc. 23. 21:51
 14/17 anonim ***** válasza:

BALROLAQ

Pontosan azzal vádolod a kormányt, amit az ellenzék tett.

Sok döntést a több európai ország előtt hozott meg a kormányunk. Ez nem lett volna lehetséges, ha napokig vitakoznak egy-egy kérdésen. A felelősség úgyis a kormányé.

Egy háborúban sem kérdezik meg az ellenzéket, nem ülnek össze a bizottságok, nem írnak ki közbeszerzési eljárást. Ezek mind, nagyon jó dolog. Békeidőben. De most egész európában gyakorlatilag háborús helyzet van.

https://www.youtube.com/watch?v=cv4MxS5vtv8

2020. márc. 23. 22:35
 15/17 anonim ***** válasza:
A felmérések alapján a lakosság 94%-a egyet értett volna a Fidesz javaslatának megszavazásával. Ezek után mi a fa*-nak lázadt volna fel a a nép?
2020. márc. 23. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Az a 20 telefonon felhívott ember nem a lakosság 94%-a.
2020. márc. 24. 01:53
 17/17 anonim ***** válasza:

#14 Senki sem akar napokon átívelő vitákat - én sem erről írtam - sőt nem kérdőjeleztem meg a kormány hatalmi jogkörét sem. Azzal, hogy ő felvetette azt, hogy egyedül intézkedik, kizárta az összes többi pártot az ügyből, elvette tőlük a lehetőséget arra, hogy érdemlegesen hozzájáruljanak az ügy rendezésére, mert a lakosságot, a népet, minket nem érdekel, hogy Jakab Péter mennyire utálja a kormányfőt, minket az érdekel, hogy biztonságban tudjuk a családunkat, a környezetünket.

De ha már itt tartunk, akkor szeretném felhívni a figyelmet a kormány gyűlöletkeltési tehetségére (ebben szerintem mindannyian egyetértünk), amit véleményem szerint ezúttal is zseniálisan alkalmazott - van is rá közönsége.

2020. márc. 24. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!