AMi kijárási tilalmat el akarnak rendelni talán hétfőtől milyen lesz? PL. Egy állatgondozó vagy éjjeliőr elmehet munkába?
a Hiperaktív törzs szerint nem terveznek ilyesmit (és nincs is értelme)
dógozni nyilván el lehet menni, ha lesz még munkahelyed (höhö, kis optimista)
Valamiért mégis egyes munkakörök dolgozói már kapják az igazolást, hogy vesztegzár ideje alatt elhagyhassák a lakásukat.
Amúgy meg nem értem, hogy miért kellene megvárni, hogy az olaszországi helyzethez hasonló állapotok legyenek itt is. Ők későn léptek, most meg napi 500-600 halott.
Előbb-utóbb lesz itt is vesztegzár, ez nem kérdés. Kár húzni az időt, mert naponta megduplázódik a fertőzöttek száma, és 2-3 hét múlva már nagyon nagy bajban lesz az ország.
Én még dolgozom, 150-en vagyunk napi kapcsolatban, ugyanúgy élek, ahogy eddig. Én már legszívesebben nem mennék dolgozni,
, de ebben a profitorientált világban addig nem zárják be a gyárat, amíg a kormány nem hirdeti ki a vesztegzárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!