Csak nekem van egy olyan érzésem hogy ezt az egèsz járványt el akarják tusolni magyarországon?
Eltussolni nem fogják mert már tudunk róla.
Engem jobban aggaszt hogy az (nagyon idézőjeles)"Operatív Törzs" sajtótájékoztatóin miért NEM válaszolnak érdemben és értelmében a kérdésekre és az első naptól fogva ugyanazokat a lózungokat sorolják amiket már mindenki tud illetve olyan eseményeket és adatokat mondanak ami már órák óta (ha nem egy napja) ismertek és hozzáférhetőek a kormányzati szervek adatbázisában és közleményeiből.
A járványt kezelni akarják, a felesleges hisztit akarják lejjebb venni.
Ami matematikai modellek mentén jól működik (teljes karanten) az egy működő társadalomban, gazdasággal, kismillio egyéb változóval hosszútávon nem fenntartható
Nekem párttól függetlenül úgy tűnik, hogy nagyon nem tudják, mit csinálnak. Hogy ők politikusok lettek, mert abban jó pénzeket lehet zsebre vágni, de igazából most nem nagyon tudják, mi van.
Mintha orvos akarnék lenni, mert menő a fehér köpeny, meg presztízs, hogy doktornak szólítanak, de ha behívnak egy lőtt sebhez, csak nézek, hogy huh?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!