Miért parázik mindenki a felhataémazási törvényen, amikor ez demokratikus lépésnek számít, és nem mellesleg az alkotmánybíróság még mindig megmarad?
" ez demokratikus lépésnek számít," NÁLAD!!! NEKED!!!
"az alkotmánybíróság még mindig megmarad" MINEK???? (Fejbologatok gyülekezete!!)
Csak a miniszterelnök úr nem a demokratikus megoldásokat támogatja, hanem a diktatórikusakat, ha ez elmúlt 10 évet nézzük. Ahogy anno az a bizonyos német politikus is.
Ugyan ilyen hasonlóságok voltak még az elmúlt években vele, mint pl. egy népcsoport üldöztetése, és ezek elleni gyűlölet propagandája.
Nem NEKEM DEMOKRATIKUS.
Annó az a német politikus pont azért tudta meglépni a felhatalmazási törvényt, mert ez ALAPBÓL RÉSZE A DEMOKRATIKUS RENDSZERNEK, ha ne lett volna része, Hitler sem tudta volna meglépni.
Én rühellem a kormányt félre ne értsetek, a tanárokat rohadtúl semmibeveszi, pedig az oktatás a nemzet alapköve, de a mostani krízishelyzetet, egész jól kezeli.
"Én rühellem a kormányt félre ne értsetek, a tanárokat rohadtúl semmibeveszi, pedig az oktatás a nemzet alapköve, de a mostani krízishelyzetet, egész jól kezeli"
Erről kérdezd meg a tanárokat is... Nyugdíjas koruakat elküldik, akik oktatni próbálnak nem tudnak, mert nincs kidolgozott infrastruktúra hozzá.
Skype - Messenger, Google ClassRom meg hasonlókkal küzdenek, plusz a szülőkkel, akik sokszor nem akarnak tudnak együtt működni, mert pl. saját munkájuk közt is nagy a felfordulás.
Turizmus - vendéglátás területén hatalmas munka nélküliség jön, az ipar - termelés kezd össze omlani, nincs megrendelés - alapanyag...
Itt most egy gazdasági katasztrófa elé nézünk aminek több áldozata lesz, mint magának vírusnak.
15-ös a szüleim tanárok, és én segítek mekik az pnline tanításban. Mit kérdezzek meg?
Hirtelen jött a baj, nem csoda hogy nem tökéletes a megoldás, de megfelelő.
A krízis helyzeten kívül van a probléma az oktatásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!