Akik annyira kijárási tilalmat akarnak, azok miért nem maradnak otthon, és hagyják élni azokat, akik nem rettegnek a vírustól?
Ha valaki nem megy ki, nem találkozik fertőzöttel, akkor nem tud elvileg sem megfertőződni. Mi értelme korlátozni mindenkinek a szabadságát pár ember irracionális félelme miatt? A saját családját tőlem korlátozhatja, és rendelhet is házhoz szállítással magának bárhonnan.
Ha valamitől igazán félni szeretnének, akkor féljenek a lentiektől: [link]
Én hiányolom a kijárási tilalmat.
Én már 3 hete nem megyek szinte sehová, de azért én sem akarok hosszabb ideig így élni, mint ahogy feltétlenül szükséges. Ezért várnám el másoktól is, hogy maradjanak a hátsójukon egy ideig. Hogy hamarabb visszatérhessünk egy "normális" élethez.
Akkor neked ajánlanám ezt a videót a jelenlegi olasz helyzetről, részben a hozzád hasonlóan gondolkodó idióták miatt jutottak el idáig:
Kérdező, a magadfajták azok, akik fertőznek.
Válsághelyzet van, járványveszély.Ki nem sz_rja le most a szabadságjogokat.
Ebben faji megkülönböztetés van az elejétől fogva, ez a legnyilvánvalóbb.
Az EU-s országok által kifosztott és teleszemetelt Afrikát mikor támogatják reális segéllyel az ottani virusokat, fertőzéseket illetően?
Szinte soha, s ha van is valami, az látszati segitség.
Hogyan fogsz meg valamit, amit leköhögtem, ha nem jössz ki a lakásból?
Ha a normális emberek nem járhatnak ki, az csak méginkább elnyújtja a járványt. Az összes forgatókönyv szerint a nyájimmunitásig (védőoltás, kellően sok gyógyult) itt marad a vírus. Szóval a rettegőknek azzal csak segítünk, hogy 30-40% hamarabb eléri az immunitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!