Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor mégiscsak súlyosabb...

Akkor mégiscsak súlyosabb lesz ez a válság mint a 2008-as? Igaza volt az előrejelzéseknek?

Figyelt kérdés

[link]

Már vagy 2-3 éve írják a cikkek, hogy a közelgő válság a 2008asnál is súlyosabb lesz. Mindenki hülyének nézte ezeket, vették fel inkább a hiteleket mint a bolondok.

A Fidesz átverte ezzel a sok hitel lehetőséggel az embereket, megint? Úgy ahogy 2001-ben is tették a deviza hitelesekkel

2020. márc. 19. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A covid okozta gazdasági válsággal korábban senkisem számolt.

Engem 2007-ben akartak gépkocsivásárlásnál kedvező deviza hitelre rábeszélni -szerencséreki tudtam fizetni kp-, 10 %-ot sikerült lealkudni, fizetésnél kezdett nyavajogni az eladó, hogy a banki jutalékát engedte el.

2020. márc. 19. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek nem tartottak fegyvert a fejéhez, hogy hitelt vegyen fel. Igen, ez a válság súlyosabb lesz, mint az előző.
2020. márc. 19. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

A vírust senki nem jelezte előre a válságot meg a hülye is tudja: nemsokára eső lesz!

És mindegy hányszor nem jön be, egyszer majd csak esik, és akkor: na én megmondtam előre!

De, hogy mi köze ehhez a fidesznek, azt nem vágom.

A magyarországi kétharmad nagyon kevés egy globális járványhoz, vagY visszaeséshez

2020. márc. 19. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor nem állt a földbe a teljes gazdaság, és nem szakadtak szét az ellátási láncok. Viszont a gazdaság felépülése is gyorsabb lesz a pánik elülésével.
2020. márc. 19. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!