Akkor mégiscsak súlyosabb lesz ez a válság mint a 2008-as? Igaza volt az előrejelzéseknek?
Már vagy 2-3 éve írják a cikkek, hogy a közelgő válság a 2008asnál is súlyosabb lesz. Mindenki hülyének nézte ezeket, vették fel inkább a hiteleket mint a bolondok.
A Fidesz átverte ezzel a sok hitel lehetőséggel az embereket, megint? Úgy ahogy 2001-ben is tették a deviza hitelesekkel
A covid okozta gazdasági válsággal korábban senkisem számolt.
Engem 2007-ben akartak gépkocsivásárlásnál kedvező deviza hitelre rábeszélni -szerencséreki tudtam fizetni kp-, 10 %-ot sikerült lealkudni, fizetésnél kezdett nyavajogni az eladó, hogy a banki jutalékát engedte el.
A vírust senki nem jelezte előre a válságot meg a hülye is tudja: nemsokára eső lesz!
És mindegy hányszor nem jön be, egyszer majd csak esik, és akkor: na én megmondtam előre!
De, hogy mi köze ehhez a fidesznek, azt nem vágom.
A magyarországi kétharmad nagyon kevés egy globális járványhoz, vagY visszaeséshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!