A nyugdíjasok miatt áldozza be a világ a megélhetését?
Azt olvastam, hogy a 80 év az átlagos életkor a halálozásoknál, ezek az emberek már alapból betegek voltak.
Gyakorlatilag a nyugdíjasok élete miatt lesz millió munkanélküli és éhező a világban?
De legalább le fognak menni az ingatlanárak a francba :)
Amúgy olvastam valahol, hogy ezt az egészet az a nagy világméretű maffia hálózat rendezte meg, akik jó sok hitelt felvetettek a pórnéppel és G drágára nyomták fel az árakat, azok most jót fognak kaszálni a válságon.
Olaszországban volt az a 80 év, ahol a lélegeztetőgépek hiánya miatt az orvosoknak dönteniük kellett, ki marad életben. Kezeléssel nekik is lett volna esélyük.
Megmondom őszintén, nekem nem tetszik ez a nyugdíjasellenesség. Szüleim is 40 éven át fizették a TB-t, nem is keveset, mert jó munkájuk volt. Az egészségük sem jó, mert 40 év kemény munka azért megviseli az embert. De ha kizárólag életkor alapján megy a szelektálás, akkor simán lehet, hogy nem ők kapják a kezelést, hanem valami analfabéta mélyszegény, aki életében nem fizetett TB-t, csak potyogtatta a további mélyszegényeket, de ahogy eddig is minden "járt" neki az adófizetők pénzén, most majd az élete megmentése is az adófizetők élete rovására "jár" neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!