Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jelenlegi időszakban meghozo...

A jelenlegi időszakban meghozott intézkedésekre még Gyurcsány hazugságainál és szemkilövetésénél is nagyobb történelmi bűnként fogunk visszatekinteni?

Figyelt kérdés

A teljesség igénye nélkül pár hazugság/bűn:

- Szinte alig tesztelünk, a nemzetközi tapasztalatokkal/ajánlásokkal szembemenve mi tudjuk jobban mennyit és hogy kell

- Úgy teszünk, mintha a kevéske teszttel kimutatott betegek száma egyenlő lenne a tényleges megbetegedések számával

- Annak terjesztése, hogy a szájmaszkok semmit nem védenek

- Késleltetik a fontos korlátozó intézkedéseket, amelyeket már rég meg kellett volna hozni

- Titkolják a megyei adatokat (egyedül Európában)

- Azt állítják, hogy rendben van az egészségügy, bőséges tartalékokkal, miközben az orvosok már most folyamatosan készlethiányra panaszkodnak

Most még lehet mondani, hogy nekünk van igazunk, az egész világon mindenki más hülye és azt a propagandát terjeszteni, hogy nálunk van a legkevesebb fertőzött Európában, de hamarosan bekopogtat a valóság és hatalmas gáz lesz. Lehetséges, hogy a Fidesz és Orbán megússza ezt teljes politikai megsemmisülés nélkül?

2020. márc. 19. 11:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem hinném, a többi EU-s országgal kb. egy cipőben járunk. Bezzeg németeknél is már panaszkodnak, hogy nincs minden felszerelésből elég, náluk most kezdődik a feketeleves. Ehhez képest mi még legalább reménykedhetünk, hogy el se fogunk oda jutni ahol most a németek vannak, vagy mire odaérünk addigra sikerül jobban felkészülni.

Finneknél január 28.-án jelent meg a vírus mégis március 18-ig 1 millió lakosra 537 tesztet csináltak (49 nap alatt 537 teszt/1 millió lakos).

Magyarországon március 3-án jelent meg és március 23.-án már 563 teszt/1 millió lakosnál tartottunk. (20 nap alatt)

Persze ettől függetlenül is ha majd nálunk is olasz vagy spanyol helyzet lesz akkor simán a kormány nyakába varrhatják.

2020. márc. 28. 22:33
 12/19 anonim ***** válasza:
24%
Szerencsére azóta túlvagyunk a nehezén és elég jól megúsztuk, de szerintem leginkább rajtunk múlt (betartottuk a szabályokat) és a szerencsén😧
2020. jún. 14. 07:29
 13/19 A kérdező kommentje:

Ismét aktuális...

A napi adatok:

új: 3286 (rekord)

elhunyt: 65 (rekord ez is)

kórházban: 3753 (+556 tegnap óta)

gépen: 267 (+12 tegnap óta)

teszt: 15 638

új pozitívak aránya: 21.01% (ezüst)

2020. okt. 30. 11:11
 14/19 anonim ***** válasza:
29%

Hát, amennyire jól kezelték az első hullámot, most pont ugyanolyan jól elbaltázzák a másodikat.

Én már szeptember elején betiltottam volna az 50 főnél nagyobb rendezvényeket, mozit, színházat korlátoztam volna, szórakozóhely stop és mostanra meg újra kijárási korlátozást csináltam volna.

Értem én, hogy mennie kell(ene) az országnak, de inkább legyen 1 hónap lockdown és kevesebb fertőzött, mint fél év lazaság rengeteg fertőzöttel...

2020. okt. 30. 11:19
 15/19 anonim ***** válasza:
32%

Mi aktuális? Az hogy az első hullámnál se volt igazad de most hátha alapon megint megpróbálkozol a hülyeségeddel?

Az év első 9 hónapjában 3248 emberrel kevesebben haltak meg Magyarországon mint tavaly.

A negyedik negyedévben átlagosan kb. 350 ember kéne meghalljon naponta ehhez képest ha a 65 mind plusz lenne akkor az 19%-os növekedés lenne, spanyoloknál meg volt olyan nap amikor +120%-on álltak.

Most ha a maradék 92 napra veszel egy átlag 100-at akkor leszünk egy durvább influenzajárvány adatainál a halálozásban.

2020. okt. 30. 12:41
 16/19 A kérdező kommentje:
Tegnap 103 halott, ma 107 halott... alakul.
2020. nov. 7. 10:29
 17/19 anonim ***** válasza:
65%
Te a jövőbe látsz,vagy mi a f@sz?
2020. nov. 7. 12:45
 18/19 anonim ***** válasza:
29%
Jobbikos bérkommentelõ
2020. nov. 7. 19:30
 19/19 anonim ***** válasza:
???
2020. nov. 9. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!