Rábíznád a COVID 19 elleni védekezést egy olyan csapatra, akik egy az egész nemzet számára jelentős bejelentést a korlátokkal rendelkező Facebookon akarnak közzétenni, és nem a 90 milliárdos éves költségvetésű állami tévében?
Akkor meg abba kötnél bele, hogy "a lakájmédia" biztosan hazudik meg ferdít, meg "kézivezérelt" meg ilyesmik.
Inkább bízom rá egy olyan csapatrab akik a magyarok 99%-a számára elérhető és rendszeresen látogatott médiumon teszi közzé a fontos információkat, ahol ráadásul bárki továbboszthatja azoknak, akik lemaradtak róla, mint ha a senki által nem nézett köztévében teszi ezt.
Tetszik vagy nem, ma már az első számú fórum a Faszbúk lett, a televízió szerepe ebben gyakorlatilag elhanyagolható.
Ne viccelj! A kiflicsücskömet se bíznám rá!
Viszont az egész csapatot egy "erkölcsembargóba" kéne zárni halálukig szerintem.
Nézd meghajlok technikai rálátásod előtt, ha neked ettől jobb, ha így akarsz szellemi fölénybe kerülni, akkor e tekintetben kár fitogtatnod a tudásod, bizonyos, hogy felettem állsz. OK? Tehát, te vagy a jobb! Rendben?
S ha ezen túllendültünk, akkor vedd észre, hogy nem azt írtam, hogy nem lehet, hanem azt, hogy nem érdemes. Hogy ez egy stúdióban történik az csak egy példa, hogy helyi bejelentkezéssel az is az, az a te példád, a te példádban is 3 fő szerepel plusz aki a kamera elé áll!
Szóval elhiszem, hogy jobban értesz ehhez, mint én s hogy jó dolog mindig az ilyesmit mással tudatni, hogy tisztában vagyunk valamivel, értünk valamihez stb. de köze nincs ehhez, nem a lényegét fogtad meg annak, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!