Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rábíznád a COVID 19 elleni...

Rábíznád a COVID 19 elleni védekezést egy olyan csapatra, akik egy az egész nemzet számára jelentős bejelentést a korlátokkal rendelkező Facebookon akarnak közzétenni, és nem a 90 milliárdos éves költségvetésű állami tévében?

Figyelt kérdés
2020. márc. 18. 15:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%

Akkor meg abba kötnél bele, hogy "a lakájmédia" biztosan hazudik meg ferdít, meg "kézivezérelt" meg ilyesmik.

2020. márc. 18. 16:39
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
A legszebb, hogy 1 órája elérhető hanggal, de az Indexen még mindig az a hír, hogy hang nélkül ment le.
2020. márc. 18. 16:54
 13/25 Alex Fly ***** válasza:

Inkább bízom rá egy olyan csapatrab akik a magyarok 99%-a számára elérhető és rendszeresen látogatott médiumon teszi közzé a fontos információkat, ahol ráadásul bárki továbboszthatja azoknak, akik lemaradtak róla, mint ha a senki által nem nézett köztévében teszi ezt.

Tetszik vagy nem, ma már az első számú fórum a Faszbúk lett, a televízió szerepe ebben gyakorlatilag elhanyagolható.

2020. márc. 18. 18:07
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem ez dönti el! Más helyzetben sérelmezném a dolgot, de ebben a helyzetben ez teljesen normális és jogos, hogy minimalizálják ők is a kontaktot, azaz ha bejelenthetnek valamit az irodájukból akár élő streamben, akár írásban úgy, hogy a saját gépe elé ül le egyedül, akkor tegye így, nem muszáj beülni egy stúdióba riporterrel szemben, kameramannal szemben, találkozva technikusokkal stb... Szóval erre gondoltál, hogy ezért nem ül be a 90 milliárdos stúdióba? :)
2020. márc. 19. 07:53
 15/25 anonim ***** válasza:
17%
14-es! Mert nem lehet egy SNG kocsit kiküldeni a Karmelitához egy kameramannal meg két fős személyzettel? Látszik, hogy értesz hozzá te is!
2020. márc. 19. 09:04
 16/25 anonim ***** válasza:

Ne viccelj! A kiflicsücskömet se bíznám rá!

Viszont az egész csapatot egy "erkölcsembargóba" kéne zárni halálukig szerintem.

2020. márc. 19. 19:42
 17/25 anonim ***** válasza:
*erkölcskaranténba
2020. márc. 19. 19:46
 18/25 anonim ***** válasza:

Nézd meghajlok technikai rálátásod előtt, ha neked ettől jobb, ha így akarsz szellemi fölénybe kerülni, akkor e tekintetben kár fitogtatnod a tudásod, bizonyos, hogy felettem állsz. OK? Tehát, te vagy a jobb! Rendben?

S ha ezen túllendültünk, akkor vedd észre, hogy nem azt írtam, hogy nem lehet, hanem azt, hogy nem érdemes. Hogy ez egy stúdióban történik az csak egy példa, hogy helyi bejelentkezéssel az is az, az a te példád, a te példádban is 3 fő szerepel plusz aki a kamera elé áll!

Szóval elhiszem, hogy jobban értesz ehhez, mint én s hogy jó dolog mindig az ilyesmit mással tudatni, hogy tisztában vagyunk valamivel, értünk valamihez stb. de köze nincs ehhez, nem a lényegét fogtad meg annak, amit írtam.

2020. márc. 19. 19:58
 19/25 anonim ***** válasza:
Ilyet nem a Facebookon kell bejelenteni. Pont. Ez vitán felüli.
2020. márc. 19. 20:38
 20/25 anonim ***** válasza:
Lement az állami tévében is.
2020. márc. 19. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!