Az ellenzék mikor közli le hogy a Mészáros annyit lopott hogy egymilliárd forintot adományozott a koronavírus elleni harcnak, és magánklinikaját Csányi Sándor a koronavírus elleni harcnak szenteli?
1) Mészáros Lőrinc kivesz a magyar adófizetők zsebéből több, mint 400 milliárd forintot(1 milliárd dollár)
2) Visszaad ebből egymilliárdot(0.25 százalék)
Ezek után szerinted Mészáros úrnak mindenki köszönje meg, emeljük piedesztálra, tüntessük ki, és egyébként is, nehéz idők vannak ezért össze kell fogni.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem, ez nem így működik drágám, Mészáros Lőrinc egy utolsó tolvaj, ezen nem változtat semmi.
Élvezettel figyelem ahogyan saját levedben fetrengsz.
(pl:nyugatiak drágábban...nyugatiak olcsóbban de silányabban)
Ki fogsz ebből keveredni valaha?
"Igen, mert a balosok azóta védik, tudod az a bizonyos nap után."
Nem védjük, csak jó volt nézni, ahogy gyakták egymást. :))
Egyébként nem vagyok balos, inkább kicsit jobboldali vagyok.
"Csak nem tudom hogy miért ezeket a nagyvallakozókat kapja fel a média, akiknorbanhoz állnak közel."
Ti 2010-ig miért nem a Fideszt támadtátok?
"Nem, ez nem így működik drágám, Mészáros Lőrinc egy utolsó tolvaj, ezen nem változtat semmi."
Dehogynem, ha elkezdené Orbánt lőni, ahogy Simicska tette, holnaptól ő lenne az ország legjobb üzletembere, akinek tehetségét csak a humánuma, emberbaráti szeretete múlna felül.
És mi van ha adtak, csak nem tették nyílvánossá, mert nem a hírnév a lényeg? Eleve mi késztet arra valakit, hogyha egyszer segíteni akar, akkor előbb újságcikket csinál belőle?
Ezen is el lehetne gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!