Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon az elvtársiassá...

Magyarországon az elvtársiasság mindenben felülírja a szakmaiasságot?

Figyelt kérdés
Változni fog ez valaha is?

2020. márc. 18. 06:07
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Én mindig mondtam, hogy a magyar a legidentitászavarosabb nép...
2020. márc. 18. 08:54
 22/29 anonim ***** válasza:
46%
#16 látjuk, gondolom ezért szórakoztatod magad ilyennel komcsikám. Jó ha valaki játszik magával :)
2020. márc. 18. 09:02
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
jaja amikor a kádárista horda apró antal unokájának csápol, hogy üzze el a komcsi fideszt...
2020. márc. 18. 09:07
 24/29 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem meg az a szánalmas ami most kiszivárgott Szíjgyártó futsal minisztériumából.
2020. márc. 18. 09:18
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem jobbost írtam, hanem szélsőjobbost. Olvass figyelmesebben.

2020. márc. 18. 10:11
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Látszik, hogy fogalmad sincs róla, mit jelentett anno KISZ titkárnak lenni. Ez semmilyen politikai elhatázódást nem jelentett, pusztán így volt lehetőség annak idején tenni az ifjúságért. Ma a KISZ titkároknak lényegében az osztálytitkárok és az iskolai DÖK-elnökök felelnek meg, már ami a feladataikat illeti.

Kérdezd meg nyugodtan a szüleidet, mielőtt hülyeséget beszélsz. Az én édesanyám is volt KISZ titkár, de még a történelemtanárom is, de soha életében nem volt egyik se kommunista.

Az MSZMP tagság megint nem jelent semmit, annak idején, ha valaki be szeretett volna kerülni a közéletbe, akkor be kellett lépnie a Pártba. Ez így működött. Ettől függetlenül nem árt tudnod, hogy a Fidesz az egyik legrégebbi ellenzéki párt Magyarországon. Akkoriban persze még liberálisak voltak, de attól még ez így van. Felesleges tehát azzal jönni, hogy ők mind komcsik. Mert nem azok. Szélsőjobboldaliak leginkább jelenleg.

2020. márc. 18. 14:30
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

#25 tökmindegy, semmilyen jobb nincs. Szélső sem.

#26 ezt a kisz titkár mosdató szöveget már sokszor hallottam, olvastam, szinte szóról szóra...

Bár az MSZMP mosdatás új benne.

Kezdetektől, álellenzéki, elvtársi ejtőernyős párt volt a fidesz, ami a széliránynak megfelelő volt.

Az ellenség kép keresés megvolt a komcsiknál, Rákosinak is voltak ellenségei kádárnak is, szóval a démonizálás az nem szélsőjobbos dolog.

A központi árazás az elég komcsi dolog.

Az állam megvéd mindentől téged nagy rettegés közben az is megfigyelhető volt a komcsiknál.

Haverok mutyi hanta, szintén a komcsiknál a legerősebb.

Hanyatló nyugat bezzeg a szovjetunió... Hát ez sem igazán jobboldali...

Állam beszedi a pénzt hogy aztán adjon a szerintük rászorulóknak, az is inkább komcsi.

2020. márc. 18. 15:39
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

"Az ellenség kép keresés megvolt a komcsiknál, Rákosinak is voltak ellenségei kádárnak is, szóval a démonizálás az nem szélsőjobbos dolog."

Épp ahogy a libsiknél is jelen van: az ő ellenségeik a fehér heteroszexuális férfiak (Niedermüller Peti megvan?). Majdnem minden politikai irányzatnál jelen van ez, hogy valakit hibáztatni kell valamiért a nyilvánosság előtt.

"Haverok mutyi hanta, szintén a komcsiknál a legerősebb."

Ez mindenhol így működik. Aki közelebb van a fazékhoz, az befolyásosabb, nyugaton is ez a helyzet.

"Az állam megvéd mindentől téged nagy rettegés közben az is megfigyelhető volt a komcsiknál."

"Állam beszedi a pénzt hogy aztán adjon a szerintük rászorulóknak, az is inkább komcsi."

Ezt úgy hívják, hogy szociális intézkedések, ami szintén jellemző nyugatra is, de látom a te olvasatod szerint a világon minden és mindenki is komcsi.

2020. márc. 18. 15:53
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Megvan a neidermüller, és a szövegének direkt félremagyarázása ;)

Tényleg nyugaton is ez a helyzet? Nyugaton is a miniszterelnök fogyatékos haverja pár év alatt a világ leggazdagabb emberei közé kerül, rekordmagas adóztatás mellett, nyilvánvalóan, órdító mutyiüzletekkel?

Szociális intézkedés ellenségpropagandát gyártani, és nem létező ellenségtől "megvédeni" a hiszékeny népet?

Rommá adóztatni a dolgozókat (is), pénzük jó részét a haverok közt szétosztani, másik felét a jobb módú embereknek szétosztani?

Hátjó, már tudom honnan fúj a szél...

2020. márc. 18. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!