Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán vagy Gyurcsány száll ki...

Orbán vagy Gyurcsány száll ki előbb a politikából?

Figyelt kérdés

1998 elég régen volt, azóta Orbán és Gyurcsány uralják a magyar politikát, egészen máig.

Ha tippelni kéne, ki mit gondol, melyikük hagyja abba előbb? Váltja-e még Gyurcsány Orbánt? Megbukik-e valamelyikük véglegesen?

2020. márc. 17. 22:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szeirntem Orbán. Gyurcsány már egyszer megbukott mégsem tűnt el. Ha Orbán bukik biztos nem Gyurcsány kerül a helyére, de ő ugyanúgy ott lesz a parlamentbe (szerintem)
2020. márc. 18. 20:25
 12/14 Brandon41 ***** válasza:
55%
3-assal egyet értek, az országnak inkább valami vérfrissítés kéne, mert szerintem csak ettől tud fejlődni a korral. Gyurcsány 61 lesz, Orbány pedig 59 lesz 2022-ben és eddig úgy néz ki hogy az ország többsége csak e kettő közül választ. O.V kijelentette hogy 2030-ig tervez, ha addig elnem üldözzük, akkor addig mind kettőt el kell viselnünk, ha egyik megy, megy a másik is.
2020. márc. 18. 23:13
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Aki előbb elhalálozik az száll ki előbb. Mert most már kb. halálukig nem lehet kirobbantani a politikáből őket
2020. márc. 19. 22:12
 14/14 anonim ***** válasza:
57%
Azért egy demokráciában már ne azért kelljen még az ateistának is imádkoznia, hogy az ország vezetője mielőbb felforduljon!
2020. márc. 19. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!