Ti is irigylitek Orbán Viktort, Rogán Antalt, Habony Árpádot, Lázár Jánost, Matolcsy Györgyöt?
Figyelt kérdés
Sikeres, fiatal, vidám Úriemberek. Élvezik az életet, kiváló, példaértekü vezetők.2020. márc. 17. 16:26
1/7 anonim válasza:
én dobrev kláráért rajongok, és a nagyapja is példakép
akkor még lehetett fideszesek közé lövetni
ma meg jajj emberi jogok
mióta van a fideszesnek emberi joga nem igaz elvtársak? :) :DD hehe hahaha
2/7 anonim válasza:
Nem, mert mi nem vagyunk irigy kutyák, és nem vagyunk ilyen degenerált kérdést kiíró idióták.
3/7 anonim válasza:
#1 mikor lehetett komcsik közé lövetni elvtárs?
Ha van ilyen, szólj!
4/7 anonim válasza:
Ők azért sikeresek mert a jelenlegi kormányban vannak kapcsolataik. Ha ez a státusz borul és a kormány bukik.
Elég rossz világ jön majd rájuk.
Ez csupán egy ideglenes státusz.
"fiatal" OV 56 éves Matolcsy 64. :D
5/7 anonim válasza:
szíjjártó hány éves? gulyás gergely?
6/7 anonim válasza:
Nem. Dolgoztam állami projekten alacsony pozícióban és undorító, ami ott megy. Nem tudnék tükörbe nézni, ha ezt csinálnám napi szinten. Én felmondtam elég gyorsan. Megjegyzem az összes fiatal mérnök felmondott ott. Egy évfolyamtársunk bírta ezt a légkört, de őt egyetemen is mindenki ismerte, hogy milyen ostoba volt, de most valami vezető. Nyilván nem felsővezető. Ha összeomlik a ner akkor szerintem a hozzá hasonló embereket fogják bűnbaknak előhúzni.
7/7 anonim válasza:
Nem. És szerintem ők se engem.
Eddig egál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!