Hogy fogják megoldani országos karantén esetén, hogy mindenki otthon maradjon a fenekén?
Megjelentek hírek arról, hogy az Orvosi Kamara tett egy ajánlást a kormánynak, hogy rendeljenek el kötelező házi karantént. Ha tegyük fel ma este Orbán bejelenti, hogy holnaptól senki nem léphet ki a telkéről akkor ezt milyen módon fogják ellenőrizni?
Álarcos katonák járják az utcákat??
Valaki írta, hogy hogyan fognak üzemeltetni az elhanyagolhatatlan létesítményeket..
Nyilván azok engedélyt kapnak arra, hogy munkába menjenek, úgy ahogy a rendőrök, tűzoltók, katonák, mentősök és orvosok is.
"a hadsereget az utcára vezénylik"
Nincs hadseregünk.
Viszont írtam ki egy kérdést a honvédségről nemrég.
Nagyon remélem, hogy bevetik őket végre, mert semmit nem csinálnak éveken keresztül, és nagyon jól keresnek.
Utolsó, ha szétnézel a városban, nem azt látod, amit írsz.
Én dolgozni mentem, és szerencsére túl sok gyalogost nem láttam, de akit láttam, az mind öreg volt.
Azok tuti nem dolgozni mentek.
Minden áldott nap mennek valahova.
Barátaim mesélik, hogy a saját nagyanyjuknak nem lehet megmagyarázni, hogy üljön meg a seggén, szóval az sem igaz, hogy ezeknek az öregeknek ne lenne senkije, aki gondoskodik róla.
Nem.
Ezeknek nem lehet megmagyarázni, hogy maradjanak otthon.
Épp ma olvastam egy cikket, hogy Olaszországban miket mondanak a rendőrnek, mikor megállítják őket. Jellemzően az öregek: pont azok, akik ott már ezerszámra halnak...
Olyasmi életbevágó dolgaik vannak, mint:
- lottózóba menni
- járni egyet este, mert anélkül nem tud elaludni
- elmenni a távolabbi boltba, mert az olcsóbb
És sok-sok hasonlóan nevetséges indok.
Le sem tojják.
Remélem, első körben pénzbüntetést kapnak, aztán ha megint megszegik, letöltendő börtönt. mindenkit veszélyeztetnek, hát viselje a következményeket a 70 éves is, ha nem ért a szép szóból és nem jut el az agyáig a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!