Ha az ellenzéknek annyira nagyon fáj, hogy a kormány nem fordít elegendő összeget az egészségügyre, akkor az ellenzék miért nem ad csak erre valami módon vagy alapítványon keresztül?
#20 kicsit járj utána a dolgoknak, azaz egyetem szabálytalanul működött (érdekesség, hogy van több külföldi/amerikai egyetem magyarországon akik nem csináltak ekkora cirkuszt az egészből mint a soros egyetem), hiszen az amerikában bejelentett társ egyeteme egy faház volt, amire adótcsaltak :D
Egyébként meg azóta sem zárt be az egyetem, csak a jogot veszítette el (a sok csalást követően), hogy amerikai diplomát adhasson ki! De szerintem ez jogos döntés, hiszen egy kamu faházból amerikában milyen jogon szerezhetnél te diplomát? gondolkozz már egy kicsit!
#21: Igen, persze, évtizedekig jobb- és baloldali kormányok alatt is szabálytalanul működött a CEU, és senkinek nem tűnt fel. Na, ezért nézem a fideszeseket hülyének, mert ti ezt el is hiszitek.
Miért fáj neked az, hogy a CEU adhatott ki amerikai diplomát? Miért fájt a magyar kormánynak, hogy a CEU adhatott ki amerikai diplomát? Az, hogy ki adhat ki amerikai diplomát, az az amerikaiak dolga, ők szabályozzák (és az ő szabályaiknak megfelelt a CEU), a magyar államnak, és főleg a hozzád hasonló buta proliknak semmi köze hozzá. A magyar állam abba szólhat bele, hogy ki adhat ki magyar diplomát.
Azt mondod szabálytalanul működött a CEU...ám legyen!
Kovács államtitkár úr mikor adja le a hamis diplomáját? Amit mondasz, abból ez következik...
#22 és #24 kicsit tegyük helyre a dolgokat! Látom már mi a gond, nem tudtok értelmezni. Szóval mégegyszer! A CEU adhat ki diplomát most is, mint bármelyik másik egyetem magyarországon. A CEU amerikai diplomát nem adhat ki (tudod olyan diploma amit az usában is tudsz használni), ezenfelül magyarországon használható magyar diplomát a mai napig is kiadhat a ceu.
Kovács Zoltán, nem csak a ceu által szerzett diplomát, illetve kérdéses, hogy milyen jogrend szerint szerezte ezen diplomáit, de kanyarodjunk egy kicsit vissza, a kormány nem kötelezte a már megszerzett diplomák visszaadását, hanem a szabálytalan rendszer beszüntetését és a későbbi hamis diploma kiosztását.
Talán egy kicsit körültekintőbbnek kéne lennetek azzal a 70 iq-tokkal!
Hogy kinek mennyi az IQ-ja, arról vitatkozhatunk egy kicsit...
Akkor másképp kérdezem! Nektek miért fájt ha a CEU adhatott ki amerikai diplomát? Az amiknak ez miért nem fájt?
Azokra a törvényekre gondolsz pl...amit képviselői indítványként nyújtanak be és erőből átnyomják normális egyeztetés nélkül...
Ha te ezt demokráciának nevezed...legyen benne részed a másik oldalra is átkerülve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!