Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted ebbe a virusos,...

Szerinted ebbe a virusos, gazdasági helyzetbe Orbán és kormánya belebukhat majd?

Figyelt kérdés

2020. márc. 15. 19:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20: Tipikus ellenzéki válasz :D amikor megkérdezzük, hogy hol vannak azok a konkrét gazdasági problémák, akkor nem tudtok mit mondani.

Egyébként mérnöki diplomával nem hiszem, hogy annyira értetlen lennék, szóval légyszíves fejtsd ki az állításod, és ne személyeskedj látatlanban.

2020. márc. 18. 13:35
 22/24 anonim ***** válasza:
54%

Nyugdíjválság mond neked valamit? Forint már akkor történelmi mélyponton volt, amikor a vírus itt se volt, és akkor gyengült, amikor még talán Kínában se lehetett róla hallani. Mindenesetre a környező országokban és az euro nem gyengült, tehát ez hungarikum, pontosabban orbanikum volt. Vagy ezért is gyurcsányahibás?

Fideszesek is figyelmeztettek hogy nehezebb időszakok jönnek. Vagy ezt a direktívát nem kaptad meg?

De ha annyira szuper a gazdaság, akkor miért nem rántották már helyre az egészségügyet?

Alapjáraton is kevés volt a gumikesztyű és a többi, tartalék meg nem is volt elég. Tudom, az elmúttnyócévben is szar volt az egészségügy, csakhogy akartak egy EÜ reformot, amit pont a Fidesz torpedózott meg politikai haszonszerzésből a haza és az emberek érdekével szemben.

2020. márc. 19. 07:30
 23/24 anonim ***** válasza:

21 "Egyébként mérnöki diplomával nem hiszem, hogy annyira értetlen lennék, szóval légyszíves fejtsd ki az állításod, és ne személyeskedj látatlanban."

Mennyiért vetted?

A diploma megléte(?) nem garantálja a tiszta elmét...

2020. márc. 19. 07:59
 24/24 anonim ***** válasza:

"Nyugdíjválság mond neked valamit?"

Arra gondolsz, hogy a mai fiataloknak nem lesz majd nyugdíjja? :D legalábbis ezt állítja az ellenzék. Az az ellenzék, akik szerint a gazdaság minden évben össze fog omlani? XD meg mindenre rámondják, hogy "ez nem fog működni", aztán valahogyan mégis működik. Utólag az ellenzéki hisztik 95%-át műbalhénak és hangulatkeltésnek lehet minősíteni. Ugyanez a kategória a nyugdíjas dolog is.

"Forint már akkor történelmi mélyponton volt, amikor a vírus itt se volt, és akkor gyengült, amikor még talán Kínában se lehetett róla hallani."

A forint árfolyama önmagában semmit nem mond el a gazdaságról. Ez az MNB monetáris politikáját jellemzi csak. Nem érdek, hogy alacsonyan tartsák az árfolyamot, erről van itt szó.

"Fideszesek is figyelmeztettek hogy nehezebb időszakok jönnek."

A világgazdasági konjunktúra csúcsán vagyunk, az egész világgazdaság lassulni fog (a vírus meg még rá is tesz egy lapáttal). Nem értem ebben mi a pláne.

"De ha annyira szuper a gazdaság, akkor miért nem rántották már helyre az egészségügyet?"

Én akármikor kórházban voltam, személy szerint egyszer sem tapasztaltam problémákat. Persze ez lehet területileg változó. De összességében azzal egyetértek, hogy az egészségügybe több pénz kéne. De ennek megint nincs semmi köze a gazdasághoz.

2020. márc. 19. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!