Miért van az, hogy manapság Gyurcsány Ferenc szidalmazásával már nem lehet politikai tőként kovácsolni? Ugye régen sok párt ezzel a taktikával maradt életben.
"Történelmi tapasztalat hogy ha valakit túl sokat szidalmaznak, bántanak, akkor egy idő után a tömegek szimpátiával fordulnak felé!"
lehet így csinált az agyalágyult orbánfóbia 3 millió fideszest
#11 "lehet így csinált az agyalágyult orbánfóbia 3 millió fideszest"
Azt ugyan nem, de az már kiderült, hogyha valamit nagyon akarnak a ballibek akkor az biztosan rossz az országnak és ami ellen tiltakoznak az viszont jó.
Én nem tudom, mire gondolsz. Talán a Jobbikra? Szerintem velük kapcsolatban igaza volt annak, aki átlátott már a kezdetben rajtuk. Vagy a Lehet Más a Politikára? Csak a privatizációból milliárdossá lett örököséről tudni lehetett, hogy csalók.
Gyurcsányt nem kell "szidalmazni". Már attól is kinyílik egy tisztességes embernek a bicska a zsebében, ha a konkrét, már nyilvánosságra került tevékenységét -vagy abból valamit- felidéz valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!