Előállhat, hogy nem lesz élelmiszer Bp-en? Lehet polg. Engedetlenség ebből?
Megmondom őszintén a legnagyobb félelmem az ennivaló elfogyása. Beszélgettünk tegnap a barátaimmal és az egyik azt vázolta, hogy a gazdaság leállása tulajdonképpen az élelmiszer elfogyását jelenti. Nem lesz feldolgozóipar. Nem vágják le a sertést, nem csomagolják össze a nővények, gyümölcsök, tészták...
Egy idő után elfogy az élelmiszer a boltokból. Nem lesz mit enni. Nekem és párunknak vagy másfél hónapnyi konzerv itthon, de másunknak albiba nem lehet egy szobát kipakolni neki. Aztán ott vannak azok akiknek nincsen megtakarítása. Ők hogyan vegyenek ennyi konzervet, tésztát, tejet? Kr.víz is kell ha nem lesz ivóvíz. Van akinek nincsen erre tartalák pénze, szobája.
Arra akarok kilyukadni, hogy fosztogatások, betörések lehetnek az élelmiszerért? Hogyan tud ennek útját szabni Orbán ? Hisz nem lesz élelmiszer? Vidéken a vadon élő állatokat vadásszák és sok fa, bokor van tele gyömölccsel, zöldséggel. Nem kell félteni a őket, de itt a panel, kertesház rengetegben mi lesz ?
éhen fogsz halni
figyelj, legalább lefogysz
"Vidéken a vadon élő állatokat vadásszák és sok fa, bokor van tele gyömölccsel, zöldséggel."
Te amúgy néha ki szoktál mozdulni panelből vagy valami panel-burokban élsz és nincs fogalmad a való világról ezen kívül?
10es: hiány "volt". Azt írtad előtte, hogy "sok helyen már most sincsen élelmiszer." Nem azt írtad, hogy "amikor boltban voltam, akkor néhány polc üres volt", hanem azt írtad, hogy "már most sincsen élelmiszer". A már most sincs, az hazugság, mert akkor nem volt, amikor te ott voltál és abban a boltban.
Tehát továbbra se írogass olyanokat, hogy "már most sincs" mert van élelmiszer a boltokban, tehát hazugságot és rémhíret terjesztesz.
# 14/17 "Vidéken a vadon élő állatokat vadásszák és sok fa, bokor van tele gyömölccsel, zöldséggel."
Te amúgy néha ki szoktál mozdulni panelből vagy valami panel-burokban élsz és nincs fogalmad a való világról ezen kívül?"
Nem szoktam a jó helyről kimozdulni. Köszönöm az építő kritikát. szóval vidéken nem tudnátok állatokat vadászni, bogyókat enni? Gyümölcsöt, zöldséget szedni?
a vad nem a tied hanem az államé, ergo vadorzás, lopás
szerintem bogyókat se szedhetsz, az is lopás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!