Nem kéne már lezárni Budapestet, leállítani a tömegközlekedést és felkérni a hadsereget, hogy tartsa fenn a rendet?
"de ha parancsba adnák se tartaná be mindenki."
Akik megszegik a kijárási tilalmat azokat a hadsereg előállíthatja és elrendelhetik a kényszer karantént!
Kínában is így csinálták! Tanulhatnának a kínaiaktól!
"Én bevásároltam, akkor mindneki kinevetett, na most ki nevet?"
Ugyanazok.
Komolyan, ekkora hisztit csapni, ez tényleg nevetséges. Gyakorlatilag sokkal több embert ítélnének halálra a módszereid, mint amennyi a vírusba valaha is belehalna.
'Max nem lesz áram meg víz, kibírjuk, régen sem volt mégis éltek ám emberek akkor is...'
Neked tényleg az a mérvadó, mi volt régen? Csak mondjuk az igényszintünk rohadtul nem ugyanaz, mint régen, de sebaj...
Majd meglátjuk amikor nem lesz mit enned!
Nekem itt van 25 kiló liszt, zsír, tojás, konzervek.
Azt tudod, hogy elöregedő társadalomban élünk? Több az idős, mint a fiatal. Vagyis nagyon is kellenek az emberek, ha te nem is fogod fel. Mert ha senki nem dolgozik, senki nem látja el őket, és rengeteg időt nem tudnak a családtagok ellátni, ha akarnák se.
És ők csak az idősek, illetve az egészségügy. Mindenki leírta a véleményét. Ha neked így kényelmes, hogy megvetted a fél boltot, oké, később is jó lesz, de másokra nem erőltethetsz rá semmit, ha fel is vagy háborodva és rajtad kívül mindenki hülye.
Ez esetben lehet kifelé pattanni Szibériába és ott legénykedni, ha ennyire keménykötésű vagy.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!