Szerintetek vannak olyan ellenzéki politikusok, akik hazafias, nemzeti szemléletben gondolkodnak? Ha igen, mi a véleményetek róluk?
Szerintem ilyen például Schiffer András, Toroczkai László, Gaudi-Nagy Tamás vagy éppen Thürmer Gyula.
Nekem személy szerint szimpatikusak, mert konstruktívan állnak a mostani kormányhoz. Nem támadnak be mindent csípőből, amit a kormány is mond, nem úgy, mint a csak fröcsögni képes lipsi csürhe, akiknek semmi nem felel meg.
Szerintem Gyurcsány Ferenc.
Ő volt az egyetlen aki hozzá mert nyúlni az egészségügyhöz.
Amúgy vizitdíj a legtöbb Európai országban van.
Csak Orbán verte a nyálát emiatt.
"hazafias, nemzeti szemléletben gondolkodnak" - ez mit jelent pontosan számodra, Kérdező?
Ne általánosságokat írj, hanem olyat, ami alapján X politikusról eldönthető, hogy így gondolkozik, vagy sem.
Mitől hazafias Thürmer? Ha valaki nem dícséri Orbánt, akkor ő már hazafiatlan? Mitől hazafias Orbán?
"Szerintem Gyurcsány Ferenc."
XD
Igen... "egyesülnénk a Római Birodalomba...szép menet lenne..."de ha ti ezt akarjátok ám legyen..
Mitől hazafias Orbán? Mégiscsak ő zavarta ki az IMF-et, a sorosista CEU-t is helyre tette, a déli határon a kerítés ötlete meg a migránsok kontroll nélküli beengedésének tilalma sem annyira ördögtől való ötlet. A határon túli magyarok magyar állampolgárságának visszaadása is szép gesztus. Ezek főbb szimbolikus intézkedések.
A fent felsorolt személyek sem dicsérik agyba-főbe Orbán Viktort, de nem is támadják le egyből. Ezért becsülendőek.
"Mellesleg elég ocsmány dolognak tartom, hogy valakik folyton felnyomják Brüsszelben az országot, hogy igenis indítsanak ellenünk mindenféle kötelezettségszegési meg akárhányas cikkely szerinti eljárást. Szerintük meg ez nem az ország, csak a kormány ellen irányul. Ja? Akkor azt meccseljék le itthon, és ne égessék magukat Európában."
Magukat égetik...undorító volt ez a Sargentini report is...és az Unió képes volt szavazásra bocsájtani, láttam a videót YouTubeon, amikor megszavazták, hogy örültek egymásnak, érted egy külföldi örül, sőt a magyar ellenzékkel együtt... normális? 🤢🤮🤮🤮
Gratulálok, kérdező, Schiffer kivételével felsoroltad a magyar ellenzék legnagyobb kreténjeit, akiket mind a Fidesz tart el.
Az ultrakommunista Thürmert értékeled te hazafiasnak, nemzeti szemléletűnek? Hú, de meg vagy zavarodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!