Ha van fiatalokért felelős államtitkár akkor idősekért
felelős államtitkár miért nincs? Vagy talán van?
Figyelt kérdés
Van egy fiatalokért helyettes államtitkárunk,egy szép fiatal lány,Rácz Zsófia,aki szeretné meghallani a fiatalok hangját.De az idősekre ki figyel oda?Az idősek hangját ki hallja meg?Őket ki képviseli,ki törődik velük?
Van ilyen. Az összes többi fideszes. Kedves ősz öregurak, akik szeretnék meghallani a nyugdíjasok hangját. Meg is hallották, úgyhogy lett krumpli meg Erzsébet-utalvány.
2020. márc. 8. 20:26
3/15 anonim válasza:
Az idősebb korosztály nagyrészt eljár szavazni...
A Kormány és több ellenzéki párt célja, hogy meggyőzze a fiatalokat, mert sok közülük nem jár szavazni..(ez az én véleményem).
Van valami. Csoport vagy szervezet, de van. Akik a valamilyen számítógépes programot is csinálták, hogy ingyen tanfolyamok legyenek a nyugdíjasoknak.
2020. márc. 8. 20:40
5/15 szántóvető válasza:
minek?nekik elég a krumpli.
2020. márc. 8. 20:42
6/15 anonim válasza:
Eddig az volt a duma, hogy csak az idősekkel van foglalkozva, most, hogy végre van a fiatalokért is felelős államtitkár hirtelen ez a gond?
2020. márc. 8. 20:44
7/15 anonim válasza:
Ha a Fidesznek a "fiatalokkal való foglalkozás" azt jelenti hogy egy 22 éves diploma nélküli valakinek a rokona kis fruskát beültetnek felelős államtitkárnak, hogy milliós fizetésél pár posztot nyomjon ki a facebookra, akkor ne csodálkozzon a Fidesz hogy nem tudja elérni a fiatalokat...
2020. márc. 8. 20:49
8/15 anonim válasza:
Az összes választás arról szól, hogy mindenki a nyugdíjasok kegyét keresi, és próbál nekik nagyobbat beígérni. Nem elég?
2020. márc. 8. 20:51
9/15 anonim válasza:
Fónagy például lehetne. Hetvennyolc éves a csávó, és még mindig rontja a levegőt a minisztériumban, ahelyett, hogy visszavonulna. Pedig én bírom, mert zsidó gyerek, én meg filoszemita vagyok.
2020. márc. 8. 21:35
10/15 anonim válasza:
"Ha a Fidesznek a "fiatalokkal való foglalkozás" azt jelenti hogy egy 22 éves diploma nélküli valakinek a rokona kis fruskát beültetnek felelős államtitkárnak, hogy milliós fizetésél pár posztot nyomjon ki a facebookra, akkor ne csodálkozzon a Fidesz hogy nem tudja elérni a fiatalokat.."
a fidesz a legtámogatottabb párt a fiatalok körében (18-29) írta a medián az SZDSZ házi közvéleménykutatója
a fidesz támogatottsága gyakorlatilag 4* akkora, mint a momentumé ami a csapból is folyik, hogy ők mekkora egy fiatalos párt
de ne csodálkozzunk, hogyha a momó csak egy mocskosszájú nagy blankát meg egy szarvas koppány bendegúzt képes felmutatni, akihez képest rácz zsófia gyakorlatilag az elefántcsont toronyból jött
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!